Εννέα καινούρια βραβεία 

Οι βραβεύσεις του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείου Μανιταριών είναι συνεχείς. Κάθε χρόνο προστίθενται στη συλλογή του νέα βραβεία, με αποτέλεσμα, μέχρι σήμερα, οι βραβεύσεις αυτές να φτάνουν τις 40! Αφορούν δε, το Μουσείο, τα προϊόντα του, αλλά και τις δράσεις του.

Το προηγούμενο δίμηνο κέρδισε εννέα βραβεία. Τα πρώτα τρία αφορούν τον μεγαλύτερο θεσμό τουριστικών βραβείων στην Ελλάδα, Tourism Awards. Φέτος, βραβεύτηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, αποσπώντας δύο χρυσά βραβεία: ένα για το σύνολο της δραστηριότητάς του στην κατηγορία Μουσεία και το άλλο για τη δράση του, Κυνήγι Τρούφας στα Μετέωρα, στην κατηγορία Τουρισμός Υπαίθρου. Τα προϊόντα του Μουσείου απέσπασαν το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία των Τοπικών Προϊόντων.

Τα επόμενα έξι βραβεία αφορούν : Tον διαγωνισμό MEDITERRANEAN TASTE AWARDS LONDON 2022 (MTA), στον οποίο απέσπασε: ένα PLATINUM ( Σοκολάτα Γάλακτος με Γανόδερμα και Κάνναβη), τρία GOLD (Βαλσαμικό ξίδι Λευκής Τρούφας, Φέτες Μαύρης Τρούφας σε ελαιόλαδο, Άνθος αλατιού με Μαύρη Τρούφα) και δύο SILVER (Ελαιόλαδο με άρωμα Μαύρης Τρούφας, Βωλίτης (Porcini) σε λάδι). Να σημειώσουμε εδώ ότι τα προϊόντα του Μουσείου έχουν λάβει μέχρι σήμερα 25 βραβεία!

Αναφερόμενος στις βραβεύσεις αυτές, ο διευθυντής του Μουσείου κ. Νίκος Πάλλας, δήλωσε ότι: «Τα βραβεία αυτά αποτελούν δικαίωση των προσπαθειών όλων των ανθρώπων και συνεργατών του Μουσείου, ενώ ταυτόχρονα μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε για ακόμα καλύτερες υπηρεσίες.»

Πίνδου 20, Καλαμπάκα
Τηλ. 2432024959
Follow us: