Και αυτό το Πάσχα, φροντίζουμε ώστε να μην λείψει τίποτε από κανένα πασχαλινό τραπέζι.

Για 10η συνεχή χρονιά, ο Δήμος Θηβαίων, μέσω της Δομής Παροχής Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, μοίρασε τρόφιμα σε περίπου 350 οικογένειες. 

Οι διανομές τροφίμων ολοκληρώθηκαν σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, και κάλυψαν όλο τον καλλικρατικό Δήμο Θηβαίων(Δ.Ε. Θήβας, Δ.Ε. Βαγίων, Δ.Ε. Θίσβης και Δ.Ε. Πλαταιών). Ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, μαζί με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και πρόεδρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη, και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Γιώργο Παπασπύρου, επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο κατά τη διάρκεια της διανομής των τροφίμων, τους εργαζομένους και τους εθελοντές για την εργατικότητά τους και την προσφορά τους στον συνάνθρωπο, καθώς και δημοτική σύμβουλο και αντιπρόεδρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κ. Ιουλία Κοντού, η οποία συμμετείχε στη διανομή.

Οι ωφελούμενοι παρέλαβαν βασικά τρόφιμα(ζυμαρικά, ζάχαρη, καφέ), νωπά προϊόντα(κρέας, τυροκομικά) και προϊόντα προσωπικής υγιεινής(αφρόλουτρα και σαμπουάν). Από το γιορτινό καλάθι δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, απαραίτητη γιορτινή πινελιά για την ημέρα της Ανάστασης.

Η προσφορά τροφίμων και άλλων προϊόντων αποτελεί μια έμπρακτη δράση αγάπης σε οικογένειες που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Οι δράσεις του Δήμου Θηβαίων και του Κοινωνικού Παντοπωλείου αποτελούν πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και προσφοράς προς όλους τους συνανθρώπους μας που συνεχίζουν να  βιώνουν τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας του Covid-19. 

Εταιρείες, σχολεία, σύλλογοι και δεκάδες δημότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που τους απηύθυνε ο Δήμος και φρόντισαν να γεμίσουν τα καλάθια του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τρόφιμα, προσφέροντας από το υστέρημά τους και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό.

Ο Δήμος Θηβαίων, οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου εύχονται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

*Η «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων» είναι ενταγμένη πράξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» με MIS:5002166

Follow us: