Εξιχνιάσθηκαν (10) περιπτώσεις κλοπής & απόπειρας κλοπής από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, οι οποίες διαπράχθηκαν πρόσφατα σε περιοχή της Λαμίας

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία 

Ο ανωτέρω παραβίαζε τα οχήματα, προκαλώντας θραύση των υαλοπινάκων τους, ενώ από τα (5) εξ αυτών, είχε αφαιρέσει από το εσωτερικό τους, διάφορα αντικείμενα, έγγραφα και χρηματικά ποσά

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, στο πλαίσιο μεθοδικής έρευνας, εξιχνιάσθηκαν συνολικά δέκα (10) περιπτώσεις κλοπής & απόπειρας κλοπής από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, οι οποίες διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 16 & 9-11-2021, σε περιοχή της Λαμίας.  

Μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση όλων των στοιχείων που προέκυψαν από την προανακριτική διαδικασία, σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω παραβίασε τα οχήματα, προκαλώντας θραύση των υαλοπινάκων των παραθύρων τους, ενώ από (5) εξ αυτών, είχε αφαιρέσει από το εσωτερικό τους διάφορα μικρό αντικείμενα, χρηματικά μικροποσά σε κέρματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα σφυρί, μία πρόσοψη από radio cd αυτοκινήτου και τα ενδύματα που φορούσε κατά τη διάρκεια της παράνομης δραστηριότητας του.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές για παρόμοιας φύσεως αδικήματα.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Follow us: