Λίγο πριν την επίσημη εκκίνηση του Rally Acropolis 2021 κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης ( 9-12 Σεπτεμβρίου 2021),  η Π.Ε. Βοιωτίας είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί το «Ράλι των θεών» στην πόλη της Θήβας.

Μαζί με τους επισκέπτες και τους θεατές από διάφορα σημεία της πατρίδας μας και εξωτερικό, η επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στην Στερεά Ελλάδα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους να απολαύσουν αυτό το μοναδικό αθλητικό γεγονός  και ειδικότερα την ειδική διαδρομή στο Μοσχοπόδι Θηβών που ξεκινά την Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021, στις 15:32, μήκους 23,27 χιλιομέτρων.

«Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μαζί με τους εκπροσώπους της επιχειρηματικότητας, της εστίασης αλλά και τον Δήμο Θηβαίων, οι οποίοι προσδοκούμε να δώσουν και μια ανάσα στην αγορά της πόλης. Επιθυμούμε  αυτή η απόδραση τους να είναι μια αληθινή εμπειρία, σύμφωνα με τις επιταγές των καιρών και τα μέτρα προστασίας που λαμβάνονται για την μη εξάπλωση της πανδημίας του covid-19.  Το Ράλλυ Ακρόπολις επέστρεψε για να μείνει, το περιμένουμε στη Θήβα μας, το περιμένουμε στην Στερεά Ελλάδα», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά.

#AcropolisRally #RallyofGods #WelcomeBack

Follow us: