Η  δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη  συνοδευόμενη από τον αντιδήμαρχο Πρόδρομο Εμμανουηλίδη,  συναντήθηκαν με τον περιφερειάρχη Στερεάς κ.Φάνη Σπανό στο γραφείο του, στην έδρα της περιφέρειας.

Η δήμαρχος Ορχομενού ευχήθηκε καλή επιτυχία και δύναμη στο νέο περιφερειάρχη για την πολύ κρίσιμη θητεία, που ακολουθεί και τον ενημέρωσε για την αγαστή συνεργασία της με την αντιπεριφερειάρχη της περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας  κ. Φανή Παπαθωμά, όπου ήδη έχει πραγματοποιήσει ανάλογη συνάντηση.

 Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και σε συνέχεια της συνάντησης με την αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας η δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη αναφέρθηκε στο νέο αναπτυξιακό σχέδιο που προωθεί στο δήμο.

 Ο περιφερειάρχης ενημερώθηκε από τη δήμαρχο για έργα που είτε υλοποιούνται είτε βρίσκονται στο στάδιο της δημοπράτησης και χρηματοδοτούνται από την περιφέρεια Στερεάς,  καθώς και για έργα όπως ο αναδασμός του Αγίου Δημητρίου, που καρκινοβατεί λίγο πριν την ολοκλήρωσή τους.

 Ο κ. Σπανός επιβεβαίωσε τη θέληση για αγαστή συνεργασία με το δήμο Ορχομενού και δεσμεύτηκε να παράσχει κάθε διευκόλυνση τόσο για την υλοποίηση του φιλόδοξου σχεδίου της δημοτικής αρχής όσο και για το έργο του αναδασμού του Αγίου Δημητρίου που κρίνεται κομβικό για την αγροτικό πληθυσμό της περιοχής.

Follow us: