Το Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα επισκέφθηκαν χθες στο γραφείο του, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Τα μέλη του Παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, αφού ευχήθηκαν καλή θητεία και δύναμη στα νέα του καθήκοντα, τόνισαν ότι  προσβλέπουν σε μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία με το Δήμο Λεβαδέων. Στη συνέχεια, ενημέρωσαν το Δήμαρχο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσον αφορά στο κτήριο που στεγάζονται, καθώς και για τις εκδηλώσεις που πρόκειται να πραγματοποιήσουν στο άμεσο χρονικό διάστημα.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα μέλη του Παραρτήματος για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρουν τόσο για ενημέρωση των πολιτών όσο και για τις δράσεις πρόληψης του καρκίνου του μαστού με τις εξετάσεις μαστογραφίας που έχουν πραγματοποιήσει στην πόλη μας, αλλά και δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας και εκστρατείες κατά του καπνίσματος.  Πρόσθεσε, και αυτός με τη σειρά του, ότι η αγαστή συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Αντικαρκινικής Εταιρείας θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένη και δεσμεύτηκε ότι άμεσα οι Υπηρεσίες του Δήμου θα μεριμνήσουν για την αποκατάσταση των κτηριακών προβλημάτων, αλλά και για την καθαριότητα του ακάλυπτου χώρου στο κτήριο του Παραρτήματος.

Ζήτησε δε, από τα μέλη της Αντικαρκινικής Εταιρείας σε συνεργασία με το Δήμο Λεβαδέων να υλοποιήσουν από κοινού δράσεις ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου, ενώ ο Δήμος Λεβαδέων καθόλη τη διάρκεια του μήνα Οκτωβρίου, που είναι ο μήνας κατά του καρκίνου του μαστού, θα προχωρήσει στην φωταγώγηση τοποσήμων της πόλης με ροζ φως, για την ευαισθητοποίηση όλων των γυναικών να πραγματοποιήσουν προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού.

Follow us: