Το εμβληματικό έργο της ενοποίησης των αρχαιολογικών χώρων του Ορχομενού ήταν το αντικείμενο συνάντησης της δήμαρχου Ορχομενού Βούλας Καράλη και του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Πρόδρομου Εμμανουηλίδη, με τον πρόεδρο του σωματείου Διάζωμα κ.Σταύρο Μπένο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό και εγκάρδιο κλίμα με αμοιβαία τη δέσμευση για συνέχιση και εμβάθυνση της συνεργασίας του Δήμου με το σωματείο Διάζωμα.

Κύριος άξονας της συνάντησης ήταν η παρουσίαση του σχεδίου δράσης της νέας δημοτικής αρχής για την ομαλή και απρόσκοπτη εξέλιξη των εργασιών στη βάση των μέχρι τώρα εξασφαλισμένων πόρων για την εκτέλεση του έργου.

Ο κ. Μπένος με την σειρά του, παρουσίασε  το πρόγραμμα Πολιτιστικής – Περιβαλλοντικής  διαδρομής στη Στερεά Ελλάδα με τίτλο «Τα Μονοπάτια της Ιστορίας – Διαδρομές Φύσης και Πολιτισμού»,  που σχεδιάζει και υλοποιεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το «ΔΙΑΖΩΜΑ» και στο οποίο συμμετέχει ο Ορχομενός ως μία από τις 7 συνολικά κύριες διαδρομές.

Follow us: