Σε συνεργασία με  το Επιμελητήριο Βοιωτίας
Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και το Επιμελητήριο Βοιωτίας μετά τη μεγάλη επιτυχία της 2ης  Σειράς Βοιωτίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, προχωρούν στη διοργάνωση της3ης Σειράς, που θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Επιμελητήριο Βοιωτίας, στη Λιβαδειά, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής, μέσα από την επένδυση στη γνώση και στο ανθρώπινο δυναμικό.
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, που προσφέρει η ΕΕΔΕ από το 1989 σε 30 πόλεις σε όλη την Ελλάδα προετοιμάζει και παρέχει σφαιρική γνώση για το Management, εμπλουτίζει την υπάρχουσα εμπειρία με νέες τεχνικές και μεθόδους διοίκησης, δίνει έμφαση στην πράξη χωρίς να παραβλέπει τη θεωρία, έχει δυναμική ευελιξία και προσαρμόζεται στην επικαιρότητα και την επιχειρηματική τακτική. Η πραγματική αξία του Προγράμματος φαίνεται μετά την αποφοίτηση: η “απογείωση” στην καριέρα του αποφοίτου είναι η ανταμοιβή στην επένδυση που έγινε.
Αναγνωρίζεται από οργανισμούς και επιχειρήσεις, ως ένα πρόγραμμα με σαφή προσανατολισμό και εφαρμογή, ενώ διαθέτει άριστο και έμπειρο επιτελείο εκπαιδευτών, που συνδυάζουν γνώση με πολυετή εργασιακή και διδακτική εμπειρία.
Επισημαίνεται δε ότι στα 30 χρόνια λειτουργίας του προγράμματος πάνω από2.000 εταιρίες, έχουν εμπιστευθεί την εκπαίδευση των στελεχών τους ενώ έχουν αποφοιτήσει, πανελλαδικά, περισσότερα από 4.500 στελέχη.
Το πρόγραμμα αναπτύσσεται σε πέντε θεματικές ενότητες που καλύπτουν όλες τις λειτουργίες της σύγχρονης επιχείρησης. Η συνολική διάρκεια του Προγράμματος ανέρχεται σε 400 ώρες και υλοποιείται δύο φορές τον μήνα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί).Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την 15 Μαρτίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την 31 Οκτωβρίου 2020.
H διδασκαλία βασίζεται στη διαδραστική προσέγγιση και χρησιμοποιούνται σύγχρονες μέθοδοι όπως: Case Studies, Syndicate Cases, Practical Exercises, FocusExamples, Team Projects, Games, Role Playing.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις προς τους εισηγητές και σε συνδυασμό με την ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν τις γνώσεις, που έχουν αποκομίσει από την επόμενη ημέρα στην εργασίας τους.
Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας μέχρι τις 15/02/2019 και επωφεληθείτε από το  
prebook της ΕΕΔΕ με 22 % έκπτωση.
Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.
Υπεύθυνος του προγράμματος, εκ μέρους του Επιμελητηρίου Βοιωτίας είναι
ο κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους, Οικονομικός Επόπτης του.
Οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΕΕΔΕ. Υπεύθυνος προγράμματος: Μάκης Φιτέογλου
τηλ.: 2102112000 (εσωτ. *611), email: mbaprograms@eede.gr, www.eede.gr
Ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ: http://bit.ly/EEDE_MBA
Follow us: