Στην πρώτη του για το 2019 συνεδρίαση προχωρά το Δημοτικό Συμβούλιο Τανάγρας, στις 6.00 το απόγευμα της Παρασκευής 25 Ιανουαρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχιακό Κατάστημα Σχηματαρίου.

Πρώτο θέμα της συνεδρίασης είναι η απόφαση για την τροποποίηση του O.E.Y. και την σύσταση οργανικών Θέσεων μόνιµου προσωπικού στο πλαίσιο του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και ακολουθούν εγκρίσεις εισόδων εξόδων οχημάτων,  στις υφιστάμενες εγκαταστάσεις της εταιρείας «JACOBS DOUWE EGBERTS GR Ε.Π.Ε.», στην θέση «ΤΕΜΠΕΛΙ» Οινοφύτων, στις υφιστάµενες μισθωμένες εγκαταστάσεις της εταιρείας «ΒΙΜΕΞ ΑΓΟΥΡΖΕΝΙΤΖ|ΔΗΣ A.B.E.E.», στην ίδια θέση,  στις υφιστάμενες μισθωμένες εγκαταστάσεις της εταιρείας «Α. ΚΗΡΥΚΟΣ ΜΟΝΙΠΗ Ε.Π.Ε.», στην θέση «ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΩΜΑ» Τανάγρας, στις υφιστάμενες εγκαταστάσεις της εταιρείας «KERAKOLL ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.», στην θέση «ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ» Σχηματαρίου, στις υφιστάμενες εγκαταστάσεις της εταιρείας «ΠΑΦΟΣ ΑΒΕΕ» και  στη Θέση «ΡΟΥΜΑΝΙΑ» Οινοφύτων, στις υφιστάμενες εγκαταστάσεις της εταιρείας «YOUR SOLUTION ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ», στην Θέση «ΡΑΧΗΛΙ» Σχηματαρίου.

Ακολουθούν,  απόφαση για την έγκρισης της μελέτης και του τρόπου εκτέλεσης τους έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΔΗΛΕΣΙΟΥ» , απόφαση για την έγκρισης της µελέτης και του τρόπου εκτέλεσης τους έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ KAI ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΣΤΟ 3° ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡ|ΟΥ», κεντρική απόφαση για την χορήγηση παράτασης προθεσμίας στο «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Τ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ», «ΕΠΙΣΚΕΥΗ απόφασης για τη συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε. ΤΑΝΑΓΡΑΣ», «ΕΠΙΣΚΕΥΗ απόφασης για τη συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε.ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡ|ΩΝ», απόφαση για την έγκριση της «Καθιέρωσης 24ωρης λειτουργίας καθώς και λειτουργίας τις και εξαιρέσιμες ημέρες της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Τανάγρας για το έτος 2019, απόφαση για την συγκρότηση της επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών έτους  2019, απόφαση για επιστροφή αχρεωστήτως εισπραχθέντων 2.327,64  ευρώ στην εταιρεία & ΣΙΑ Ε.Ε, η αποδοχή ποσών, 189.260 ευρώ που αφορά την ΙΒ’ κατανομή Κ.Α.Π. Έτους 2018, ποσού 45.15Ο ευρώ που αφορά έσοδα από Τέλος Διαφήμισης κατηγορίας, ποσού 36.73Ο ευρώ, που αφορά έσοδα από ΤΑΠ, ποσού 13.823,84  ευρώ  που αφορά καταβολή επιχορήγησης Μισθωμάτων Σχολικών Μονάδων, ποσού 14.290,10 ευρώ  που αφορά ΠΑΡΑΒΑΣΕ|Σ & ΠΡΟΣΤ|ΜΑ Κ.Ο.Κ και τέλος, απόφαση για την έγκριση της υπ’ αριθ. 2|2012 επικαιροποιημένης µελέτης και του τρόπου εκτέλεσης του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΔΑΦΝΟΥΛΑΣ».

Follow us: