Κατασχέθηκαν 21.068 χάπια, 2.791 φιαλίδια

Πλήθος συσκευασιών και φιαλιδίων με αναβολικά εντόπισαν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θήβας  μέσα σε εμπορευματοκιβώτιο εταιρίας στην ευρύτερη περιοχή..

Βρήκαν 123 κουτιά, που περιείχαν 10.650 χάπια αναβολικών,  2.791 φιαλίδια – αμπούλες, με αναβολικές ουσίες σε υγρή μορφή, νάιλον συσκευασία που περιείχε 10.418 χάπια, η χημική σύσταση των οποίων θα διερευνηθεί εργαστηριακά και  κενές χάρτινες συσκευασίες, με εμπορικές ονομασίες αναβολικών σκευασμάτων.
Όλα είχαν τοποθετηθεί μέσα σε μεταλλικά δοχεία που περιείχαν ελιές, καθώς και μέσα σε χάρτινη συσκευασία καλλυντικών, οι οποίες προερχόντουσαν από αντίστοιχες εταιρείες που εδρεύουν σε περιοχές της Αττικής.
Οι εταιρείες αυτές αποτελούσαν και τους φερόμενους αποστολείς, πλην όμως στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι τα συνοδευτικά παραστατικά έγγραφα της παραγγελίας ήταν πλαστά.
Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εντοπισθούν οι αποστολείς και οι παραλήπτες του «δέματος», οι οποίοι αντιμετωπίζουν, μεταξύ άλλων, κατηγορίες για παράβαση νομοθεσίας περί αθλητισμού και καταπολέμησης του ντόπινγκ.

Follow us: