Η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Λεβαδέων πραγματοποίησε μια σειρά δράσεων σε σχολεία και βρεφονηπιακούς σταθμούς της πόλης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Ειδικότερα:

  1. ο αφηγητής κ. Γιώργος Λάιος, μέλος του Κέντρου Μελέτης και Διάσωσης Μύθων και Παραμυθιών πραγματοποίησε διαδραστική αφήγηση και δημιουργική απασχόληση των νηπίων στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Αγίου Φανουρίου Λιβαδειάς.
  2. Το Κέντρο Κοινότητας και η Επιτροπή Ισότητας των Φύλων  της αρμόδιας Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Λεβαδέων σε συνεργασία με τον οδοντίατρο κ. Σεραφείμ Καρακικέ πραγματοποίησαν ενημέρωση των μαθητών 2 τάξεων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς για τη στοματική υγιεινή και ακολούθησε δημιουργικό παιχνίδι με τη συμμετοχή των μαθητών του σχολείου και των υπαλλήλων του Κέντρου Κοινότητας από τον αφηγητή κ. Γιώργο Λάιο.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Κατερίνα Κοσκοβόλη ευχαριστούν τον οδοντίατρο – χειρουργό και Πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ. Σεραφείμ Καρακικέ για την ενημέρωση των μαθητών, τον κ. Γιώργο Λάιο για την αφήγησή του, η οποία συνεπήρε τα παιδιά και το οπωροπωλείο των αδελφών Ρεμπάπη για τη χορηγία φρούτων που διατέθηκαν στους μαθητές μετά την ολοκλήρωση των δράσεων. Τέλος, ευχαριστούμε τον Δ/ντη του 7ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς κ. Παναγιώτη Παγώνη και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που συνέβαλαν στην επιτυχή πραγματοποίηση της δράσης.

Follow us: