Εξοπλισμό  hardware,  για την στελέχωση αίθουσας εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών  δώρισε στο Δημοτικό Σχολείο Καπαρελίου η Bayer .

Η  δωρεά έγινε από τον Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των μαθητών της περιοχής σε τεχνολογικό εξοπλισμό και η παράδοση έγινε παρουσία του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Γ. Γιαννακού, του αντιδημάρχου Β. Κατσάρα, των στελεχών της εταιρίας Σ. Μαραβέγια, Χ. Κόλλια και Β.Μασούρα και μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

 Η Bayer Ελλάς, με παρουσία 60 χρόνων και πλέον στην Ελλάδα, έχει ενσωματώσει την εταιρική υπευθυνότητα στη στρατηγική της συνεισφέροντας με διάφορους τρόπους στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία   υποστηρίζει μια σειρά ενεργειών με στόχο την εξοικείωση με την τεχνολογία και την ενίσχυση της κοινωνικής αποδοχής της, ώστε να βοηθηθούν τα παιδιά και οι νέοι του σήμερα, και να αποκτήσουν τα εφόδια, ώστε να αποτελέσουν την επιστημονική κοινότητα του αύριο.

Follow us: