Πώς φανταζόμαστε τη μετακίνηση στην πόλη μας τα επόμενα χρόνια; Πώς θα θέλαμε να μετακινούμαστε, τι θα θέλαμε να αλλάξει ώστε η Θήβα να γίνει μια πόλη περισσότερο φιλική και ασφαλής για τους πεζούς και τους ποδηλάτες;

Ουσιαστικές απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, με τη συμμετοχή των ίδιων των πολιτών, και όλων των εμπλεκόμενων φορέων, καλείται να δώσει το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας(ΣΒΑΚ) που εκπονεί ο Δήμος Θηβαίων. Με γενικό σύνθημα «Μετακινούμαστε αλλιώς, κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη!», βασικός στόχος του ΣΒΑΚ είναι ο επανασχεδιασμός της κινητικότητας με επίκεντρο τον άνθρωπο και όχι το αυτοκίνητο. Γι’ αυτό και είναι ζωτικής σημασίας η συμμετοχή των πολιτών και των τοπικών φορέων, να εισακουστεί η άποψή τους στα στάδια επεξεργασίας του ΣΒΑΚ.

Γι’ αυτό το λόγο, ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με το Δίκτυο Πόλεων για τη Βιώσιμη Κινητικότητα CIVINET και την ΜΣΜ Consulting διοργανώνουν την 3η διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης και διαβούλευσης για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας(ΣΒΑΚ) Θήβας. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τη Δευτέρα, 14 Μαρτίου, στις 6:00 το απόγευμα

Την εκδήλωση θα ανοίξουν εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής με ένα σύντομο χαιρετισμό, ενώ θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις της ομάδας συμβούλων του Δήμου.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο διαβούλευσης, όπου με την καθοδήγηση της ομάδας του έργου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμβάλουν ενεργά στην εξέλιξη του ΣΒΑΚ.

Για τη συμμετοχή της εκδήλωσης απαιτείται εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/3BRAEMm

ΩΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ: 17.45 – 18.00

Επικοινωνία

Υπεύθυνος διαβούλευσης: Κοσμάς Αναγνωστόπουλος

Email: mailto:thiva.sump@gmail.com

Τηλ.: 210 77 10 979

Follow us: