Το MaskaRun Ορχομενού έχει πια καθιερωθεί ως μια μεγάλη, πρωτότυπη, πολύχρωμη και ξεχωριστή εκδήλωση στον Ελλαδικό χώρο αλλά και μια παγκόσμια πρωτιά που ξεκίνησε το 2016 από τον Ορχομενό που συνεχίζει το ταξίδι με την ανεκτίμητη συμπαράσταση των συμμετεχόντων που το αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. 

Φέτος το MaskaRun έφτασε στην 8η διοργάνωση και έχει τεράστια απήχηση, με διοργανωτές τον Δήμο Ορχομενού και την ιστοσελίδα Asopichos.gr αλλά  και συμπαραστάτες όλους τους συλλόγους και τους μαζικούς φορείς του ιστορικού Δήμου.

Οι εγγραφές

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση καθώς από την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 που «άνοιξαν» οι ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχές και μέχρι σήμερα Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 έχει εξαντληθεί το 95% των εγγραφών για τη συμμετοχή και την διάθεση του υλικού που είναι διαθέσιμο για τη φετινή 8η διοργάνωση. Οι εγγραφές σύμφωνα με την προκήρυξη πρόκειται να “κλείσουν” την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, αλλά προβλέπεται να ολοκληρωθούν νωρίτερα λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή σας για το οποίο θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας.

Όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να βιαστούν και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.MaskaRun.gr

Θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος στα μπλουζάκια.

  • Ακόμη όμως και αν εξαντληθεί το δωρεάν υλικό μπορείτε να συμμετάσχετε, δωρεάν, σύμφωνα με την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, με δική σας αμφίεση που θα είναι σε καρναβαλικό κλίμα ή να φορέσετε ένα από τα προηγούμενα μπλουζάκια της διοργάνωσης. (Πληροφορίες 6934516121 και info@MaskaRun.gr)

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MaskaRun

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2024

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 

Περισσότερα   MaskaRun.gr    fb    YouTube   #MaskaRun

Follow us: