ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Δ.Σ. του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σας καλεί στο
ξενοδοχείο «Φίλιππος» (τέρμα Δ. Παπασπύρου – Λιβαδειά) το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 – ώρα 6.30μμ να ενημερωθείτε, να διασκεδάστε, να γευτείτε λιχουδιές, να γιορτάστε μαζί μας τα Χριστούγεννα και να ευχηθούμε Καλές γιορτές, με υγεία και αγάπη στην καρδιά μας.
Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας Στέλλα Ταπανλή Λούλα Ευθυμίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Γιορτινές ευχές από την Πρόεδρο Στέλλα Ταπανλή.
Ομιλία με θέμα: «Η ποιότητα του ύπνου έχει μεγάλη σημασία για την ευεξία και την υγεία του ανθρώπου. Πώς όμως θα την βελτιώσουμε;»
Ομιλητής: Ο κ. Ανδρέας Κυρώζης, Επίκουρος Καθηγητής στην Α’ Νευρολογική Κλινική του
Ε.Κ.Π.Α. Μετά την ομιλία θα γιορτάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα με μουσική, τραγούδια και χορό. Συναυλία Αγάπης για την Αντικαρκινικής Εταιρεία Λιβαδειάς, από την Καλλιτεχνική Εταιρεία «Πολύμνια». Θα ακουστούν γνωστές μελωδίες σε μια απολαυστική βραδιά ενσυναίσθησης και αγάπης. Ερμηνεύουν οι καλλιτέχνες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Βάγια Κωφού (mezzo soprano), Χρήστος Αμβράζης (basso). Στο πιάνο ο Φρίξος Μόρτζος
Καλλιτεχνικής επιμέλεια: Ειρήνη Παπαϊωάννου

ΕΓΚΑΙΝΙΑ
Την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30μμ σας προσκαλούμε στο Κέντρο Πρόληψης «Λουκάς Ν. Δέδες» να εγκαινιάσουμε την Έκθεση Χειροποίητων Έργων Τέχνης στο Χριστουγεννιάτικα στολισμένο χώρο μας. Η αγαπημένη φίλη της Αντικαρκινικής κ. Ζέτα Στεφανίδη θα παρουσιάσει τα υπέροχα τραπεζάκια, δίσκους, σουβέρ κ.ά., που έχει φιλοτεχνήσει και κατασκευάσει από υλικά πολύτιμα υγρό γυαλί, ημιπολύτιμους λίθους, λουλούδια…

ΧΟΡΗΓΟΙ
Καλλιτεχνική Εταιρεία «Πολύμνια»
Θεόδωρος Μ. Θεοδώρου – Ορθοδοντικός
ΚΟΙΝΣΕΠ «ΕΡΚΥΝΑ»

Χριστούγεννα στο «Σταύρος Νιάρχος»
Στις 4 Ιανουαρίου 2024, Πέμπτη στο Κ.Π.Ι.Σ.Ν. το Παράρτημα Λιβαδειάς της Ε.Α.Ε. σας καλεί στο αριστουργηματικό και πολυβραβευμένο (βραβείο Τόνυ), μιούζικαλ «Into the woods» του κορυφαίου Συνθέτη & Στιχουργού Στήβεν Σοντχάιμ & του σπουδαίου Συγγραφέα Τζέιμς Λαπάιν, που επιστρέφει στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής στο Κ.Π.Ι.Σ.Ν. Το «Into the woods» αποτελεί ένα σκοτεινό παραμύθι ενηλικίωσης γεμάτο συναρπαστικές μελωδίες, συνεχείς ανατροπές, αφοπλιστικό χιούμορ και υποβλητική ατμόσφαιρα.
«Μικρός φοβάσαι μη χαθείς στο δάσος. Μεγάλος το εύχεσαι.»
Ελάτε μαζί μας να χαθούμε σ’ ένα δάσος επιθυμιών και ευχών παρέα με του ήρωες των
παραμυθιών των αδερφών Γκριμ, του Σάρλ Περρώ και της κουλτούρας του Ουώλτ Ντίσνεϋ.
Μάγισσα η Νάντια Κοντογεώργη μαζί με ταλαντούχους ερμηνευτές: Χαρά Κεφαλά, Αποστ.
Ψυχράμη, Μαρία Γράμψα κ.ά.
Τιμή έκπληξη!!!
Δηλώσατε έγκαιρα στις υπεύθυνες:
Μαρία Καραμάνη 6975680284 – Λούλα Ευθυμίου 6974122586

Follow us: