Μια βραδιά αφιερωμένη στους αφυπηρετήσαντες εκπαιδευτικούς του χωριού και της περιοχής διοργάνωσε ο Πολιτιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος στο χώρο του ΚΑΠΗ.
Στιγμές θύμησης και συναισθηματικής φόρτισης στο κοινό που είχε την ευκαιρία μέσα σε μια ώρα να περάσει από μπροστά του η εκπαιδευτική πορεία και οι ανθρώπινες αξίες μιας ζωής συνειφασμένης με το ρόλο του δασκάλου.
Τον ρόλο του συντονιστή ανέλαβε εκ μέρους του συλλόγου η φιλόλογος Αικατερίνη Χρόνη, ενώ για το ταξίδι τους στην εκπαίδευση μίλησαν κατά σειρά: Η φιλόλογος Αικατερίνη Γκαραβέλα Ζωγράφου, η δασκάλα Γεωργία Βουγέση, η φιλόλογος μοναχή Αγνή από την Μονή Αναλήψεως, η δασκάλα Βενετία Κατσιφή, οι δάσκαλοι Νίκος Παφύλης και  Γιάννης Στεργίου.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στους κεκοιμημένους Ευάγγελο Ζωγράφο & Κώστα Τσιούρη, διευθυντές του Γυμνασίου  και Επαγγελματικού Λυκείου Σχηματαρίου αντίστοιχα.
Τιμητική η παρουσία του μαθηματικού Γεωργίου Καραμουζά ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση.
Στους τιμώμενους προσφέρθηκε αναμνηστικό κάδρο φιλοτεχνημένο από τον Πολύκαρπο Μανωλόπουλο, ενώ την ηχητική κάλυψη προσέφερε ο Αντώνης Ισσαρης.
Πλην των συγγενών των τιμώμενων και των χωριανών, παρευρέθηκαν συνάδελφοι των εκπαιδευτικών, ο εφημέριος του χωριού π. Γεώργιος Μανωλόπουλος,ο νεοκλεγής περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Βουγέσης, η απερχόμενη πρόεδρος της κοινότητας Βασιλική Καββά, ο παραλαμβάνων πρόεδρος Παναγιώτης Τσάμης.
Follow us: