O Δήμος Μακρακώμης, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακρακώμης και τον Σύλλογο Γυναικών Μακρακώμης φιλοξενεί την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 στην Κοινότητα Μακρακώμης τον Μπάμπη Τσέρτος και την Ειρήνη Τουμπάκη, για να μας παρουσιάσουν μια μουσική παράσταση, που περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια, που αντέχουν στον χρόνο.

 

Η αρχή γίνεται με τα έντεχνα λαϊκά ακολουθούν τα ρεμπέτικα, αλλά και τα νεότερα τραγούδια και φτάνουμε στη σημερινή εκδοχή του λαϊκού τραγουδιού που ολοκληρώνει αυτήν την όμορφη συνάντηση με μεράκι, χαμόγελο, κέφι και – φυσικά – δυνατές ερμηνείες.

 

Ο Μπάμπης Τσέρτος είναι γνωστός για την αγάπη του σε όλα σχεδόν τα μουσικά είδη, αν και το όνομά του έχει συνδυαστεί με το ρεμπέτικο, το παραδοσιακό και το ελαφρό τραγούδι. Από το 1980 μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με πολλούς συνθέτες και τραγουδιστές, ενώ έχει πλούσια δισκογραφία σε πολλά είδη της ελληνικής μουσικής, όπως και πληθώρα συναυλιών στο εξωτερικό και σε όλη τη χώρα.

 

Η Ειρήνη Τουμπάκη είναι μια από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες του λαϊκού ρεπερτορίου. Από το 2000 έχει συνεργαστεί σε μουσικές σκηνές και λαϊκά πάλκα με σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως τους Μπάμπη Τσέρτο, Γιάννη Βογιατζή, Πέτρο Βαγιόπουλο, Παντελή Θαλασσινό, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Μαρία Σουλτάτου, Αφεντούλα Ραζέλη κ.α.

 

Μαζί τους θα είναι έξι σπουδαίοι μουσικοί (πιάνο, κιθάρα, ακορντεόν, βιολί, κρουστά και μπουζούκι).

 

Σας περιμένουμε στην Κεντρική Πλατεία Μακρακώμης να ταξιδέψουμε και να διασκεδάσουμε με αγαπημένα τραγούδια!

Follow us: