Το 1 ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς είναι το πρώτο σχολείο της πόλης μας ,από το οποίο έχουν αποφοιτήσει σπουδαίοι συμπολίτες μας με επιτυχημένη καριέρα και προσφορά .
Συλλογικά αποφασίσαμε να διαμορφώσουμε ένα ποιοτικό εκπαιδευτικό περιβάλλον ,που να
ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μιας εξελισσόμενης κοινωνίας .
Συμπαραστάτες μας στάθηκαν τοπικοί φορείς και φίλοι του Σχολείου μας ,που αγκάλιασαν το όραμά μας , εμπιστεύτηκαν τις επιλογές μας , αξιολόγησαν το αποτέλεσμα και τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια μιας « Πρότυπης Αίθουσας Διδασκαλίας » ,που δημιουργήθηκε με δωρεά της Εταιρείας MYTILINEOS ,τη βοήθεια του Δήμου Λεβαδέων και το μεράκι εκπαιδευτικών . Η αίθουσα με τον σύγχρονο εξοπλισμό και το εκπαιδευτικό υλικό , θα καλύψει τις ανάγκες των μαθητών και θα διευκολύνει τους εκπαιδευτικούς στις καινοτόμες δράσεις και τις δυναμικές πρακτικές τους .
Ευχαριστούμε , την κ. Κατσανάκη Αντιγόνη , Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
με Τοπικούς Φορείς του ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , τους αντιδημάρχους του δήμου Λεβαδέων κ. Αλέξανδρο Μητά , κ. Αθανάσιο Καλογριά ,κ. Μιχάλη Σαγιάννη ,τη Σχολική Σύμβουλο κ Αργυρίου Ελένη,τις κ. Διευθύντριες σχολικών μονάδων Πούλου Γαρυφαλλιά , Μαγγέρα Χαρίκλεια ,τον Διευθυντή της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς κ. Διαμαντή Λεωνίδα και τους αγαπητούς γονείς .
Προχωράμε με βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους για ένα αποτελεσματικό δημόσιο σχολείο !!

Η Διευθύντρια του Σχολείου
Παπανικολάου Ελένη

Follow us: