Ο Δήμος Λεβαδέων και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου σε συνεργασία με την ΕΛΜΕ Βοιωτίας και τη ΣΕΠΕ Λιβαδειάς θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 από τις 09:00 έως 13:00 δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της ΕΛΜΕ Βοιωτίας και της ΣΕΠΕ Λιβαδειάς.

Στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών και μαθητριών του Δήμου Λεβαδέων έχει διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό στα σχολεία για τα οφέλη της αιμοδοσίας, ενώ οι μαθητές/τριες της Α’θμιας Εκπαίδευσης συμμετέχουν σε διαγωνισμό ζωγραφικής και της Β’θμιας Εκπαίδευσης σε συγγραφή έκθεσης με θέμα την αιμοδοσία.  Τα καλύτερα έργα και οι καλύτερες εκθέσεις θα βραβευτούν. 

Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί από τη μονάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς, ενώ η ιατρός κ. Αργυρώ Γερασίμου στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς στις 11:00 θα ενημερώσει τους μαθητές/τριες, τους εκπαιδευτικούς και τους παρευρισκόμενους για τα οφέλη της αιμοδοσίας.

Follow us: