Την Πέμπτη 5 Μαΐου οι νέοι και οι νέες το προσωπικό και οι εθελόντριες του ΚΔΗΦ ΑμΕΑ «ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ» της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος, μετά από πρόσκληση του Αιδεσιμότατου Μιχαήλ Ευταξία επισκέφτηκαν το όμορφο χωριό Άσκρη και τη γύρω περιοχή.

Οι κυρίες Φωτεινή Μπεζαΐτη και Αρετή Γαλάνη που είναι στο εκκλησιαστικό συμβούλιο, μαζί με την κα Ελένη Λυμπέρη που είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθειά τους, οργάνωσαν μια εξαιρετική ημέρα για τους νέους και τις νέες της «ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ».

Προσκάλεσαν στην Άσκρη τα παιδιά του Λυκείου Θεσπειών και η κυρία Φανή Χρήστου, διευθύντρια του Λυκείου, αποδεχόμενη αμέσως την πρόσκληση ήρθε μαζί με 28 μαθητές και συνοδούς καθηγητές την κα Σάγγου και τον κ. Κάτσαρο.

Επισκέφθηκαν όλοι μαζί το Εξωκλήσι Χριστός, όπου έγινε αρτοκλασία και αμέσως μετά τα παιδιά, αφού γνωρίστηκαν μεταξύ τους, έπαιξαν και απόλαυσαν τα κεράσματα που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες. Αργότερα το μεσημέρι όλοι μαζί επισκεφθήκαμε τη λίμνη Μουσών όπου και γευματίσαμε.

Ήταν μια εξαιρετική ημέρα για όλους μας και θα θέλαμε γι αυτό να στείλουμε σε όλους αυτούς που συνέβαλαν σ’αυτό, άπειρες ευχαριστίες και την ευχή να επαναληφθεί και στο μέλλον μια παρόμοια δράση.

Follow us: