Που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας & την Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας συνδιοργανώνουν ενημερωτική διαδικτυακή ημερίδα για το πρόγραμμα: «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας» την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 & ώρα 18:00. 

Τι αφορά

Στην ενημερωτική εκδήλωση, την οποία θα συντονίσει ο Πρόεδρος της ΑΝΔΙΑ & του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Κυρίτσης, θα πραγματοποιηθεί αναλυτική πληροφόρηση των δυνητικών δικαιούχων από τα στελέχη της ΑΝΔΙΑ για τους όρους & τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα ενίσχυσης κεφαλαίου κίνησης των Μικρών & Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων με τη μορφή της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης ύψους 10 εκ. €. 

Πληροφορίες συμμετοχής

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο και θα οδηγηθούν στο περιβάλλον της ψηφιακής εκδήλωσης. 

Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/96569535179?pwd=ZUNKMnZ1bVRPc2NScThlTlN0VTBBZz09

Meeting ID: 965 6953 5179

Passcode: 340504

  Οδηγίες συμμετοχής:

  1. Για όσους θα συνδεθούν μέσω υπολογιστή.

 Απλά κάνετε κλικ στο σύνδεσμο παραπάνω και τα υπόλοιπα θα τα «αναλάβει» από μόνο του το ZOOM. Θα σας οδηγήσει απευθείας στην εφαρμογή τηλεδιάσκεψης. Συμπληρώστε το passcode εφόσον σας ζητηθεί.

2. Για όσους θα συνδεθούν μέσω smart κινητού ή tablet.

Θα πρέπει να κατεβάσετε από πριν μέσω του Αpp store ή του Play store την εφαρμογή ZOOM. Κατόπιν κάνετε κλικ στο εικονίδιο Join a Meeting και συμπληρώνετε στο κατάλληλο πεδίο (Join with meeting ID) το  meeting ID που βλέπετε παραπάνω. Στη συνέχεια θα βρεθείτε στο περιβάλλον της τηλεδιάσκεψης. Συμπληρώστε το passcode εφόσον σας ζητηθεί.

Επιπλέον, επειδή η πλατφόρμα ZOOM παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής έως 100 ατόμων, σε περίπτωση που ο αριθμός των ενδιαφερομένων υπερβεί τους 100 συμμετέχοντες και παρουσιασθεί αδυναμία σύνδεσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τις εργασίες της τηλεδιάσκεψης πατώντας στο ακόλουθο link:

https://www.youtube.com/channel/UCasanztf8_EQwqQzmMxN6Tw/live

Για πληροφορίες σύνδεσης πριν την εκδήλωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους Συνεργάτες του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας: κ. Γ. Ζάρδα (τηλ. 2231022112, 6937433006), κ. Χ. Παπαβασιλείου (2231022112, 6972927017)

Follow us: