Σοκ στην τοπική κοινωνία προκάλεσε χθες το βράδυ η είδηση της αυτοκτονίας του γνωστού καρδιολόγου, διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου, Αλέξανδρου Δούρα. Ο γνωστός 61χρονος καρδιολόγος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του, γύρω στις 10.30 χθες το βράδυ από την πρώην σύζυγό του.

Φέρεται να κρεμάστηκε με καλώδιο, το οποίο είχε δέσει σε σωλήνα του καλοριφέρ στο χολ του σπιτιού του στην περιοχή της Μεταμόρφωσης Βόλου. Η πρώην σύζυγός του, σύμφωνα με πληροφορίες, του τηλεφώνησε αρκετές φορές και δεν έλαβε απάντηση, οπότε κατευθύνθηκε στο πατρικό του σπίτι, όπου το τελευταίο χρονικό διάστημα ο γιατρός ζούσε μόνος του. Εκεί φέρεται να τον βρήκε απαγχονισμένο και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου και άρχισαν έρευνες για τα αίτια του θανάτου του γνωστού καρδιολόγου, που αποδίδονται σε αυτοκτονία, ενώ η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε. Ο 61χρονος γιατρός είχε πάει κανονικά χθες το πρωί στην εργασία του στο «Αχιλλοπούλειο» και αποχώρησε το μεσημέρι. Μάλιστα προχθές είχε ζητήσει συνάντηση με τον διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου κ. Ντόκο για υπηρεσιακά ζητήματα.

Αργότερα χθες το απόγευμα η πρώην σύζυγός του, με την οποία ο γιατρός είχε αποκτήσει δύο παιδιά, του τηλεφώνησε, χωρίς ωστόσο να λάβει απάντηση. Έτσι γύρω στις 10 χθες το βράδυ πήγε στο σπίτι του στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, για να τον βρει απαγχονισμένο με καλώδιο μπαλαντέζας… Φυσικά η γυναίκα υπέστη σοκ. Επί τόπου έσπευσε η μονάδα του ΕΚΑΒ, η οποία ωστόσο δεν παρέλαβε τη σορό του και απλά πιστοποιήθηκε ο θάνατός του.

πηγή e-thessalia.gr

Follow us: