Αυτό το επεισοδιακό καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του και μαζί με τον Σεπτέμβρη έρχεται και η ώρα για να αρχίσει η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς τις δραστηριότητες της.
Τώρα νομίζουμε πως είναι η στιγμή που την έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Κάθε Τετάρτη, στις 8 μμ, η λέσχη μας θα είναι ανοιχτή στη νέα μας αίθουσα για να βρισκόμαστε, να συζητάμε και να προγραμματίσουμε τις επόμενες δράσεις μας.
Από την πρώτη κιόλας Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου θα είμαστε εκεί να καθόμαστε έξω, στον όμορφο χώρο δίπλα στο ποτάμι με όλα τα απαραίτητα μέτρα και τις αποστάσεις φυσικά.
Επίσης, αυτή είναι η ευκαιρία για όποιον αγαπά τη φωτογραφία να έρθει στην παρέα μας και να γραφτεί ως μέλος στη Λέσχη μας και να πάρει μέρος στα μαθήματα φωτογραφίας που διοργανώνουμε και που ξεκινούν τον Οκτώβριο. Μπορεί να έρθει να το κάνει από κοντά στη νέα μας αίθουσα, Γεωργαντά 4 , κάθε Τετάρτη μετά τις 8 μμ, είτε από μακριά συμπληρώνοντας μία φόρμα στο σάιτ μας (http://www.fotolesxilivadias.gr/) ή στέλνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας του στο μέιλ fotolesxilivadias@gmail.com
Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς
Γιάννης Λεμονής
Follow us: