Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή του Δομοκού Φθιώτιδας, για καλλιέργεια ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν (9) δενδρύλλια κάνναβης, συσκευασίες με λίπασμα, ζυγαριά ακριβείας, κινητό τηλέφωνο κ.α.


Συνελήφθη ημεδαπός, στις  (31-07-2020) το απόγευμα σε περιοχή του Δομοκού Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού, για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο ημεδαπός άνδρας εντοπίσθηκε σε χώρο εργασίας του, όπου είχε μεταβεί προκειμένου να περιποιηθεί δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία είχε καλλιεργημένα σε ειδικά περιφραγμένο σημείο, που ήταν επιμελώς κρυμμένο με θαμνώδης βλάστηση.

Συνολικά από το σημείο εκριζώθηκαν (9) δενδρύλλια κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος, ύψους από (0,20) έως (1,30) μέτρων, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με πλαστικά δοχεία, πρόσφορα για το πότισμα των δενδρυλλίων.  

Ακολούθως, τόσο σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, όσο και σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που είχε σταθμεύσει έξωθεν του χώρου της εργασίας του, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

  • διάφορα σύνεργα για την επεξεργασία και χρήση των φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης (τρίφτες, πίπες καπνίσματος, χαρτάκια περιτυλίγματος κ.α.), 

 

  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακρίβειας,

 

  • (3) πλαστικά δοχεία με υγρό λίπασμα,

 

  • κινητό τηλέφωνο και

 

  • πλαστικά δοχεία, στα οποία είχαν τοποθετηθεί ειδικά στόμια, πρόσφορα για την περιποίηση των δενδρυλλίων.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Follow us: