Δεν έχασαν την εκαιρία δύο νεαροί Ρομά το βράδυ της Δευτέρας να μπουκάρουν στο παροπλισμένο μαγαζί με την σπασμένη τζαμαρία επί της Καρπενησίου προκειμένου να κλέψουν ότι θα έβρισκαν μπροστά τους.

Μετά το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο σημείο τα ξημερώματα της Δευτέρας η τζαμαρία είχε σπάσει όπως βλέπετε και στις εικόνες και δεν ήθελε και πολύ προκειμένου οι δύο νεαροί να μπουν στο κατάστημα προκειμένου να κλέψουν ότι θα έβρισκαν μπροστά τους. Αυτό που βρήκαν ήταν κάποια παλιά παπούτσια από την προηγούμενη λειτουργία του μαγαζιού και δεν έχασαν την ευκαιρία να τα πάρουν και να σηκωθούν να φύγουν. Υπολόγιζαν ωστόσο χωρίς τον “ξενοδόχο” που στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν περαστικοί που κάλεσαν την αστυνομία.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΛ.ΑΣ

Άμεσα ομάδες ΔΙΑΣ βρέθηκαν στο σημείο και πέρασαν χειροπέδες στους δύο νεαρούς Ρομά που οδηγήθηκαν στο αστυνομικό Μέγαρο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ

Συνελήφθησαν, χθες (27-07-2020) το βράδυ στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, δύο (2) ημεδαποί για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω κατελήφθησαν από τους αστυνομικούς, να έχουν εισέλθει σε κλειστό κατάστημα της περιοχής, με σκοπό την κλοπή, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την έκδοση Δελτίων Αστυνομικής Ταυτότητας.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

πηγή lamiareport.gr

Follow us: