Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνο Καραγιάννη.  Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τοπικής Ανάπτυξης και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού κ. Αθανάσιος Καλογρηάς και οι εκπρόσωποι του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ.κ. Μάρω Ρόδη και Πέτρος Γίγας.

Η σημερινή επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη κ. Καραγιάννη στο Δήμο Λεβαδέων ήταν η πρώτη μιας σειράς συναντήσεων που προγραμματίζει ο θεματικός Ατιπεριφερειάρχης με όλους τους Δημάρχους της Στερεάς Ελλάδας για την εξεύρεση ενδεδειγμένων τρόπων ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων.  Βασικός στόχος είναι η παροχή της απαραίτητης τεχνογνωσίας στους επιχειρηματίες, παραγωγούς και εμπόρους που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε εμπορικές – εξαγωγικές εκθέσεις προϊόντων και διαμέσου αυτών να πετύχουν την αναγκαία εξωστρέφεια τους.

Συζητήθηκαν επίσης, θέματα που αφορούν στη συμμετοχή του Δήμου Λεβαδέων σε εκθέσεις τουριστικής προβολής με την ανάπτυξη έξυπνων διαδραστικών εφαρμογών ενισχυμένης εικονικής πραγματικότητας (augmented reality) για την προσέλκυση επισκεπτών, αλλά και τη σύνδεση του αγροτοδιατροφικού κλάδου με τον τουρισμό.

Στο άμεσο προσεχές χρονικό διάστημα ο Δήμος Λεβαδέων και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συνεργαστούν τόσο για τη διοργάνωση ενημερωτικών συναντήσεων με παραγωγούς και εμπόρους όσο και για τη συμμετοχή του Δήμου Λεβαδέων στην έκθεση HORECA 2020 που θα πραγματοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα 7 – 10 Φεβρουαρίου 2020.          

Follow us: