Η 14χρονη που έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις ράγες του ηλεκτρικού στο Μοσχάτο, το μεσημέρι της Πέμπτης, φαινόταν αποφασισμένη για την πράξη της.

Μάλιστα άφησε και ένα σημείωμα πριν αυτοκτονήσει το οποίο απευθυνόταν στον 42χρονο συλληφθέντα. Σύμφωνα με τους αρμόδιους γραφολόγους που εξέτασαν το γράμμα, η 14χρονη κοπέλα φαίνεται πως ήταν σε ηρεμία όταν το έγραφε. Μάλιστα στο τέλος ζητούσε το γράμμα να δοθεί στον ίδιο τον 42χρονο.

Σε ένα κομμάτι του γράμματος που άφησε έγραφε:

«Δημήτρη μου, ό,τι έγινε, έγινε πολύ βιαστικά. Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ δεν θα σταματήσω να κλαίω, θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες. Είσαι σημαντικός για μένα. Θέλουν να μας χωρίσουν….».

Οι γονείς του κοριτσιού μόλις έμαθαν το τραγικό περιστατικό μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε κατάσταση σοκ. «Επιθυμώ την ποινική του δίωξη. Αυτός είναι υπεύθυνος για ότι συνέβη στο παιδί μου» φέρεται να είπε η μητέρα της 14χρονης.

Ο «γόης» και η πρώτη σχέση του με ανήλικη

Ο 43χρονος ο οποίος κρατείται, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, δεν ήταν η πρώτη φορά που διατηρούσε σχέση με ανήλικα κορίτσια. Πριν από ενάμιση χρόνο, είχε γνωρίσει μια φίλη της κόρης του, με την οποία είχε ολοκληρωμένη σχέση ενώ εκείνη δεν είχε «κλείσει» τα δεκατέσσερα της χρόνια. Σύμφωνα με την νομοθεσία, τέτοιες πράξεις θεωρούνται κακουργηματικού χαρακτήρα και την Δευτέρα θα δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή. Όπως διαπιστώθηκε ο 43χρονος έπαιρνε την κόρη του και την φίλη της και πήγαιναν πότε σε λούνα Παρκ και πότε σε κινηματογράφο. Όταν επέστρεφαν στον σπίτι και η κόρη του κοιμόταν τότε προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις με την…13χρονη τότε ενώ δεν δίσταζε να την φωτογραφίζει με το κινητό του τηλέφωνο.

Την υπόθεση της αυτοκτονίας του νεαρού κοριτσιού διαχειρίζεται η Ασφάλεια του Πειραιά ενώ δεν αποκλείεται ο ανακριτής να ζητήσει την συγχώνευση των δυο υποθέσεων, της ασέλγειας σε βάρος της ανήλικης και της αυτοκτονίας. Χθες στον 43χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου, κάτω των 14 ετών, κατάχρηση σε ασέλγεια, πορνογραφία ανηλίκων και παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

πηγή moschatotavros.gr

Follow us: