Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διάρκειας, ισχύουν στον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Ριτσώνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου μέχρι έως και το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών κατασκευής νέας Άνω Διάβασης.

Οι εργασίες θα εκτελούνται καθημερινά από την ανατολή μέχρι την δύση του ηλίου και τα Σάββατα, από τις 07:00 έως τις 14:00 και θα ισχύει μόνιμος αποκλεισμός της ράμπας εισόδου από τον Α/Κ Ριτσώνας στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Ριτσώνας, με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στον παράδρομο του αυτοκινητοδρόμου και με την χρήστη κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται στον Ημικόμβο Σχηματαρίου (Τανάγρας) από όπου και θα εισέρχονται σε αυτόν.

Η Νέα Οδός ανακοινώνει πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους κι ευχαριστεί για την κατανόηση, παρακαλώντας τους οδηγούς να συμμορφώνονται με την σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά την διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Follow us: