ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΚΑΙ… ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ 05.06.2018

0
1277

 

5  Ιουν. 2018                                                                           Κυκλοφορώ και…

 

  • Υποθέτω ότι  το σχεδίασε ο κ.Καρανίκας. Ο άνθρωπος που παίρνει, λένε, 2.500 ευρώ μηνιαίως,  δουλεύοντας σαν Σύμβουλος του πρωθυπουργού επί του «στρατηγικού σχεδιασμού». Ποιος καλύτερος γνώστης των τηλεοπτικών από έναν τύπο που δηλώνει εγγράφως μεγάλος θαυμαστής της Ελένης Μενεγάκη; Γύρευε πόσες ώρες έχει παρακολουθήσει  την τηλεστάρ των πρωινάδικων και των μεσημεριανών εκπομπών της. Τζάμπα πάει τόση μελέτη μπροστά στη μικρή οθόνη των μεγάλων σόου; Οι σπουδές τώρα δικαιώνονται! Τι πτυχία και τι μεταπτυχιακά μου λέτε; Ήρθε η ώρα να αποδειχθεί ότι δεν πήγαν χαμένες τόσες ώρες χάζι ενός χαμένου στη γοητεία της ξανθιάς που παίζει στην τηλεόραση μαγεύοντας τον κόσμο. Και  να, τώρα που ήρθε η ώρα για τη μεγάλη παράσταση του κ.Τσίπρα στο Ζάππειο, σχεδιάστηκε στρατηγικά το σόου του πρωταγωνιστή, με βασικό στοιχείο εντυπωσιασμού μια γραβάτα. Τη φόρεσε για να γιορτάσει τη νίκη του, την έβγαλε για να συνεχίσει τον αγώνα, είπε, για νέες νίκες. Όσο και να προσπαθώ, δεν … Ποια νίκη; Και ονειρεύεται νέες νίκες; Ωχ, τι μας περιμένει!
  • Παραδέχομαι τον κ.Ερντογάν. Κατήγαγε εκλογικό θρίαμβο. Τι θα κάνει τώρα ο πανίσχυρος Τούρκος κυβερνήτης στη χώρα του, δεν  ξέρω. Τι θα κάνει αύριο-μεθαύριο με τους γείτονες αναρωτιέμαι, αν και μαντεύω. Ωχ, τι να μας περιμένει!
  • Συναντιέμαι με παλιούς μαθητές του Λυκείου Άσπρων Σπιτιών που απεφοίτησαν τον Ιούνιο 1978. Ξαναβρέθηκαν μετά από 40 χρόνια, εκεί, στο παλιό τους σχολείο, εκεί που μεγάλωσαν, στα Άσπρα Σπίτια. Μας κάλεσαν, πήγαμε. Αν συγκινηθήκαμε λέει! Μιλήσαμε και για εγγόνια μας, έχουν κι εκείνοι!
  • Ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά πιστεύω ότι δεν πειράζει πάρα πολύ. Θέλω να αναφέρω κάτι για τον Πατέρα, την περασμένη Κυριακή γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα του. Σήμερα βρήκα αυτό που ήθελα  και σας το δίνω σαν «το όμορφο» της εβδομάδας. Το έγραψε η Αμερικανίδα ποιήτρια Ανν Σέξτον: «Δεν έχει σημασία ποιος ήταν ο πατέρας μου. Αυτό που έχει σημασία είναι ποιος εγώ θυμάμαι ότι ήταν».
  • Χαιρετώ όλους εσάς, τους φίλους μου

 

Follow us: