Για την Γεωργία και την Κτηνοτροφία

Από 19 έως 23 Σεπτεμβρίου

Στην Στερεά Γη συνδιοργανώνουν το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας και Κτηνοτροφίας “AGROfest Στερεάς Ελλάδας” όλα τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας, από 19 έως 23 Σεπτεμβρίου.

Το φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Επιχειρηματικού Πάρκου Λιβαδειάς, με παράλληλες υπαίθριες εκδηλώσεις, όπου παραγωγοί από όλη την Ελλάδα, μεταποιητές, βιοτέχνες, επιχειρηματίες αλλά και επιστήμονες, γεωπόνοι και τεχνοκράτες, θα συναντηθούν, με σκοπό την ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων, την γνωριμία με καινοτόμα προϊόντα και καλλιέργειες, την παρουσίαση εργαλείων και άλλων εφοδίων. 

Το Φεστιβάλ απευθύνεται και στον καταναλωτή, αφού στο AGROfest Στερεάς Ελλάδας, θα μπορεί κανείς να γνωρίσει και να αγοράσει «ό,τι αγαπά η καρδιά του», από τα περίπτερα των παραγωγών, που θα καταφθάσουν από την Στερεά Ελλάδα αλλά και από όλη την χώρα.

Στον χώρο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί και το 25ο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών, μια 4ήμερη συνάντηση από νέους, ανήσυχους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα.

Η πανελλήνια αυτή συνάντηση του Σεπτεμβρίου, που είναι υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, τους Δήμους της Στερεάς Ελλάδας και άλλους επιστημονικούς , παραγωγικούς και συνδικαλιστικούς φορείς.

Follow us: