Έντονο το ποινικό του παρελθόν, αλλά..

Τις κλοπές από αποθήκη του Δήμου Καρπενησίου, , που βρίσκεται στον Προυσό, εξιχνίασαν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Καρπενησίου, σχηματίζοντας ποινική δικογραφία σε βάρος ενός 38χρονου, τον οποίο φυσικά και συνέλαβαν,μετά από κλοπή χορτοκοπτικού μηχανήματος από σπίτι της περιοχής.

Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία του ιδιοκτήτη του σπιτιού ,και στο πλαίσιο της ,έρευνας που διεξαγόταν για τις περιπτώσεις κλοπών σε βάρος του Δήμου Καρπενησίου, οι Αστυνομικοί εντόπισαν τον 38χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε χορτοκοπτικό μηχάνημα.

Από την ,πρόοδο της προανακριτικής διαδικασίας διαπιστώθηκε πως ο 38χρονος, το χρονικό διάστημα από 28-09-2017 έως 19-05-2018, είχε μπει 4 φορές στην αποθήκη του Δήμου Καρπενησίου, κλέβοντας, πλαστικά δοχεία με 1 τόνο πετρελαίου κίνησης, πλαστικά δοχεία με ποσότητες βενζίνης και λιπαντικών, εξαρτήματα, ανταλλακτικά κι ελαστικά οχημάτων , καθώς και πετρελαιοκίνητη αντλία νερού.. 

Σε κρημνώδη σημείο της περιοχής, οι Αστυνομικοί βρήκαν επιμελώς κρυμμένα 2 πλαστικά δοχεία με ποσότητα καυσίμου, τα οποία αποδόθηκαν σε υπάλληλο του Δήμου, ενώ κατασχέθηκε και η μοτοσικλέτα του ως μέσο για την μεταφορά των κλεμμένων αντικειμένων.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, σε περιοχή του Μεσολογγίου, βρέθηκαν διάφορα μηχανήματα η προέλευση των οποίων διερευνάται.

Σημειώνεται ότι ο 38χρονος έχει έντονο ποινικό παρελθόν, καθώς έχει απασχολήσει τις Διωκτικές Αρχές για παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, καθώς και για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας…

Follow us: