Ρήμαζε τους οικίσκους της ΕΥΔΑΠ..

Οργή έχει καταλάβει τους κατοίκους της Θήβας με τα συμβάντα στην γέφυρα του Πυριού την Παρασκευή, αλλά και το Σάββατο, με πρωταγωνιστές τους ΡΟΜΑ και φυσικά την πολιτεία, που ακόμα δεν θέλει να δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα της περιοχής..

Θύματα και πάλι ήσαν οι διερχόμενοι οδηγοί αλλά και κάποιοι κάτοικοι του καταυλισμού αυτή την φορά, που είδαν τις περιουσίες τους να γίνονται παρανάλωμα του πυρός..

Αιτία της «επανάστασης» των συγκεκριμένων δραστών ΡΟΜΑ ήταν η σύλληψη ενός 24χρονου  ΡΟΜΑ, που ρήμαζε την περιουσία της ΕΥΔΑΠ, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των υπολοίπων ..

Ο 24χρονος, μαζί με δεύτερο συνεργό του, έκλεβαν μπαταρίες από τους οικίσκους της ΕΥΔΑΠ σε διάφορες περιοχές ..

Από τον οικίσκο, που βρίσκεται στο κανάλι του Μόρνου στα Λεύκτρα, έκλεψαν 5 μπαταρίες, από τον οικίσκο που βρίσκεται στο κανάλι του Μόρνου στις Ερυθρές έκλεψαν άλλες 5 μπαταρίες, από τον οικίσκο που βρίσκεται στο κανάλι του Μόρνου, στην περιοχή του Προδρόμου, έκλεψαν 4 και από εκείνον που βρίσκεται στο κανάλι του Μόρνου, στην περιοχή της Δάφνης, έκλεψαν άλλες 5…

Ο συναγερμός της ΕΥΔΑΠ έδωσε ακριβή στοιχεία των δραστών  και το απόγευμα της Παρασκευής, οι Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ Θήβας συνέλαβαν τον 24χρονο  λίγο αργότερα άρχισε το πανηγύρι στην γέφυρα πάνω από τον καταυλισμό!

Follow us: