Ασύλληπτη ταλαιπωρία περίμενε  σήμερα το απόγευμα τους επιβάτες του έκτακτου ιπτάμενου δελφινιού Νο 29 της Hellenic Seaways των 19:20 με προορισμό την Ύδρα.

Το ιπτάμενο με πληρότητα επιβατών και ενώ είχε φτάσει στην Αίγινα παρουσίασε μηχανική βλάβη.

Το ιπτάμενο επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά συνοδεία λιμενικού σκάφους για να προωθηθούν οι επιβάτες του στο ιπτάμενο δελφίνι No 18 και να ξεκινήσουν εκ νέου το ταξίδι τους για την Ύδρα και υπολογίζεται ότι θα φτάσουν γύρω στις 23:30.

Να σημειωθεί ότι πολύ πρόσφατα τη Μ. Πέμπτη το πρωί, 330 επιβάτες αντιμετώπισαν βλάβη στο Cat 6 και εκείνη τη φορά μετακινήθηκαν οδικώς με πούλμαν και κατόπιν με υδροταξί και δρομολογιακό.

Η αμφιβολία, το ενδεχόμενο των βλαβών, τα κρούσματα των “πίσω-μπρος” ταξιδιών που τυχαίνουν όπως είναι φυσικό -και βάσει συχνότητας- σε ίδιους επιβάτες, έχουν θορυβήσει ιδιαίτερα την κοινωνία του νησιού καθώς και τα γύρω νησιά Αργοσαρωνικού, που ζητούν να βρεθεί επιτέλους μια ασφαλής λύση στο πρόβλημα της μετακίνησης.

Επιπλέον ας σκεφτούμε παράλληλα ότι έχει ανοίξει η σεζόν και μία αντίστοιχη ταλαιπωρία είναι ό,τι χειρότερο για τους τουρίστες που επισκέπτονται τα νησιά μας.

πηγή: fonitisydras.com

Follow us: