«Η αποτρεπτική δύναμη των Ενόπλων Δυνάμεων παραμένει ισχυρή και το ηθικό τους ακμαίο..»

Την 114η Πτέρυγα Μάχης, στην Τανάγρα, επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ Κ. Μητσοτάκης, όπου υπηρετούσε ο πιλότος της Πολεμικής μας Αεροπορίας Γιώργος Μπαλταδώρος, που έχασε τη ζωή του κατά την συντριβή του Mirage-2005 λίγο έξω από την Σκύρο.

Σε μια συμβολική κίνηση, ο πρόεδρος της Ν.Δ Δημοκρατίας συνομίλησε και ενημερώθηκε από τους αξιωματικούς για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτελούν το καθήκον τους.

«Εδώ, από την 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα και από την 331 Μοίρα, στην οποία υπηρετούσε ο ήρωας Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος, στέλνουμε ένα ισχυρό μήνυμα: Η αποτρεπτική δύναμη των Ενόπλων Δυνάμεων παραμένει ισχυρή και το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων παραμένει ακμαίο», τόνισε στην δήλωσή του μετά την επίσκεψη, προσθέτοντας πως η Ελλάδα

επιδιώκει πάντα σχέσεις καλής γειτονίας με την Τουρκία, υπογραμμίζοντας ωστόσο, ότι η χώρα δεν μπορεί να δεχθεί, όμως, αμφισβήτηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, ούτε πολιτικές οι οποίες αντιβαίνουν στους κανόνες καλής γειτονίας…

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ   κάλεσε από την Τανάγρα, την Τουρκία να απελευθερώσει αμέσως τους δύο Έλληνες αξιωματικούς, οι οποίοι κρατούνται παράνομα σε φυλακές υψίστης ασφάλειας!

Follow us: