Τα νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας επισκέφθηκε, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, Φ. Παπαθωμά

0
3238

Η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου πραγματοποίησε επισκέψεις στα δύο νοσοκομεία του νομού, της Λιβαδειάς και της Θήβας.

Στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς την Αντιπεριφερειάρχη υποδέχτηκαν η Διοικήτρια Ευμορφία Βαλλά, οι Προιστάμενοι των υπηρεσιών Γιώργος Κατωπόδης (Δ/ντής της Ιατρικής Υπηρεσίας), Αριστέα Κουτσούρη (Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας) και Χαρά Μήλιου (Διευθύνουσα των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών) ενώ στο νοσοκομείο της Θήβας υποδέχθηκε την κ. Παπαθωμά ο Διοικητής, Αντώνης Αγάτσας.

Η Φ. Παπαθωμά επισκέφθηκε τους ασθενείς και είχε τη ευκαιρία να συνομιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και θέματα που αφορούν τη νοσηλεία που τους παρέχεται.

Επίσης συνομίλησε και με τους εργαζόμενους των νοσοκομείων που αυτές τις μέρες κάνουν γιορτές υπηρετώντας το καθήκον τους μακριά από τις οικογένειές τους.

«Πρόκειται για μια εθιμοτυπική επίσκεψη με την ευκαιρία της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων ωστόσο είναι και μία επίσκεψη ουσίας. Μπαίνοντας στο νοσοκομείο καταλαβαίνεις ότι ένας πολύ ζωντανός οργανισμός με μια δυναμική, βεβαίως είναι λογικό να υπάρχουν κάποιες ελλείψεις, τα προβλήματα είναι γνωστά και όπου μπορούμε κάνουμε και εμείς παρεμβάσεις στα αρμόδια υπουργεία. Και με τα δύο νοσοκομεία της Λιβαδειάς και της Θήβας, με τους διοικητές και το προσωπικό βρισκόμαστε σε μία άριστη συνεργασία. Βεβαίως τα νοσοκομεία δεν είναι στην αρμοδιότητα όμως είναι πολύ σοβαρό για μας να έχουμε στην Περιφερειακή Ενότητα δυνατά νοσοκομεία και με κάθε τρόπο είμαστε δίπλα τους με τη μορφή που εκείνα κρίνουν καλύπτοντας ανάγκες που ενδεχομένως μπορούμε να συμβάλουμε», είπε η κ. Παπαθωμά.

Και συμπλήρωσε: «Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά, διαβεβαιώνοντάς τους ότι βρίσκομαι στο πλευρό τους αυτές τις δύσκολες ώρες που περνούν εκείνοι και οι οικογένειές τους, τους εύχομαι από καρδιάς καλή ανάρρωση», τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.

Ακολούθως, η κ. Παπαθωμά επισκέφτηκε τμήματα του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, όπως την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, η οποία λειτουργεί υποδειγματικά, κανονικά σε τρεις βάρδιες, ενώ έχει και όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις, γεγονός για το οποίο συνεχάρη τους γιατρούς, το προσωπικό και την Διοίκηση του Νοσοκομείου, ενός νοσοκομείου που καλύπτει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.

Τις ευχαριστίες γι` αυτή την ανθρώπινη επίσκεψη, η οποία μάλιστα συνοδεύτηκε και από γλυκά των Χριστουγέννων από την Π.Ε. Βοιωτίας για όλο το προσωπικό του νοσοκομείου εξέφρασε από την πλευρά της η διοικήτρια Ε. Βαλλά.

«Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και για την καλή και διαρκή συνεργασία που έχουμε και σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα. Όλοι εδώ στο νοσοκομείο καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να εξυπηρετήσουμε όλους τους ανθρώπους. Συνεργατικά όλες οι υπηρεσίες κάνουν ότι είναι δυνατόν, μάλιστα μερικές φορές οι εργαζόμενοι υπερβαίνουν και τον εαυτό τους, είτε είναι Σαββατοκύρικα, είτε γιορτές είτε αργίες για όλους τους υπόλοιπους, το προσωπικό του νοσοκομείου είναι εδώ και προσφέρει αυτό του το καθήκον επιτάσει», επεσήμανε η κ.Βαλλά.

Follow us: