Στην ημερίδα με θέμα “Δικτύωση των Κοινωνικών Υπηρεσιών- Δομών στη Βοιωτία”, που διοργάνωσε η Π.Ε. Βοιωτίας Περιφέρειας Στ. Ελλάδας συμμετείχαν η Κοινωνική Υπηρεσία και οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Θηβαίων..

Στην ημερίδα μίλησαν, η Κοινωνική Λειτουργός της Κοινωνικής Υπηρεσίας Π. Μπαρώνη,  για τις κοινωνικές δομές και την άσκηση κοινωνικής πολιτικής του Δήμου, η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας Β. Βαλαώρα, για τις παρεχόμενες υπηρεσίες , η Κοινωνιολόγος του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Χ. Κυριακάκη, για το έργο της δομής και η Κοινωνιολόγος του Κέντρου Στήριξης ΡΟΜΑ και ευπαθών Ομάδων της ΔΗΚΕΘ Α. Θάνου που ανέπτυξε τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου.

Στην ημερίδα παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπ. Νικολάου, ο οποίος συνεχάρη την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας για την πρωτοβουλία και την υλοποίηση της ημερίδας καθώς και τις κοινωνικές επιστήμονες του Δήμου Θηβαίων για την άρτια παρουσίαση των δομών και των υπηρεσιών που προσφέρει ο Δήμος, στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Follow us: