FURIOSA: A MAD MAX SAGA

Αίθουσα 1

Ώρα Προβολής: 21:00

Δευτέρα Μειωμένη Τιμη 7 €Σκηνοθέτης: George Miller
Σεναρίο: George Miller, Nick Lathouris
Ηθοποιοί: Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth, Angus Sampson, , Charlee Fraser, Tom Burke, Alyla Browne, Nathan Jones
Κατηγορία: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ
Διάρκεια: 148 Λεπτά
Έτος: 2024 ΧΩΡΑ: Αυστραλία

Υπόθεση:

Καθώς ο κόσμος καταρρέει, η νεαρή Φουριόσα απάγεται από την Green Place of Many Mothers και πέφτει στα χέρια της μεγάλης Ορδής Μηχανόβιων με επικεφαλής τον πολέμαρχο Ντεμέντους. Καθώς περιπλανιούνται στην άγονη γη, καταλήγουν στην Ακρόπολη που βρίσκεται υπό την ηγεμονία του Αθάνατου Τζο. Ενώ οι δύο τύραννοι αλληλοσπαράζονται για το ποιος θα κυριαρχήσει, η Φουριόσα πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες για να επιστρέψει στην πατρίδα της.

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ

Αίθουσα 2

Ώρα Προβολής: 21:00

Δευτέρα Μειωμένη Τιμη 7 €Σκηνοθέτης: Yorgos Lanthimos
Σεναρίο: Efthimis Filippou, Yorgos Lanthimos
Ηθοποιοί: Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie, Hunter Schafer, Margaret Qualley
Κατηγορία: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ
Διάρκεια: 164 Λεπτά
Έτος: 2024 ΧΩΡΑ: Ιρλανδία & Αγγλία

Υπόθεση:

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Ιστορίες Καλοσύνης» με πρωταγωνιστές τη βραβευμένη με Όσκαρ Emma Stone και τους υποψήφιους για Όσκαρ Willem Dafoe και Jesse Plemons είναι ένα τρίπτυχο παραμύθι, που ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές, φερέφωνο του αφεντικού του, ο οποίος προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του, η οποία είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα, επέστρεψε και του φαίνεται να είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει πνευματικός ηγέτης.

ΤΑ ΤΑΡΩ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Αίθουσα 3

Ώρες Προβολής: 20:00, 22:00

Δευτέρα Μειωμένη Τιμη 7 €Σκηνοθέτης: Spenser Cohen & Anna Halberg
Σεναρίο: Spenser Cohen, Anna Halberg, Nicholas Adams
Ηθοποιοί: Harriet Slater, Adain Bradley, Jacob Batalon, Avantika Vandanapu
Κατηγορία: ΤΡΟΜΟΥ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ
Διάρκεια: 92 Λεπτά
Έτος: 2024 ΧΩΡΑ: ΗΠΑ

Υπόθεση:

Όταν μια παρέα φίλων παραβιάζει τον ιερό κανόνα της τράπουλας των Ταρώ -ποτέ να μην χρησιμοποιείς την τράπουλα κάποιου άλλου- απελευθερώνουν εν αγνοία τους ένα ανείπωτο κακό που είναι παγιδευμένο μέσα στα καταραμένα χαρτιά. Ένας προς έναν, έρχονται αντιμέτωποι με τη μοίρα για να καταλήξουν σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο θάνατο και να ξεφύγουν από το μέλλον που προδιαγράφουν τα Ταρώ.

ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ: ΓΑΤΟΣ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Αίθουσα 1

Σάββατο – Κυριακή, Ώρα Προβολής: 18:00

Μειωμένη Τιμη 6 €Σκηνοθέτης: Mark Dindal
Σεναρίο: Paul A. Kaplan, Mark Torgove & David Reynolds
Τις Φωνές τους Δανείζουν οι: Κώστας Τερζάκης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βάσια Λακουμέντα, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Στεφανία Φιλιάδη, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Δημήτρης Σάρλος, Zoe Pre, NiVo (Νίκος Βουρλιώτης), Χρήστος Συριώτης, Βασίλης Μήλιος, Βασίλης Παπαστάθης, Γιάννης Υφαντής
Κατηγορία: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ
Διάρκεια: 101 Λεπτά
Έτος: 2024 ΧΩΡΑ: ΑΓΓΛΙΑ & ΗΠΑ

Υπόθεση:

O Garfield ο παγκοσμίως διάσημος κατοικίδιος γάτος που σιχαίνεται τις Δευτέρες και λατρεύει τα λαζάνια πρόκειται να ζήσει την πιο απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού! Μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του- έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Vic – ο Garfield και ο σκυλοφίλος του Odie αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη ζωή τους στο υπέροχο σπιτικό τους και να ακολουθήσουν τον Vic σε μια ξεκαρδιστική, ριψοκίνδυνη ληστεία.

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Αίθουσα 2

Σάββατο – Κυριακή, Ώρα Προβολής: 18:00

Σκηνοθέτης: John Krasinski
Σεναρίο: John Krasinski
Τις Φωνές τους Δανείζουν οι: Αύρα Πέτρου, Μιχάλης Καζάκας, Άρης Κυπριανού, Αθηνά Σάββα, Νάτια Χαραλάμπους, Γιάννης Καραούλης, Ορφέας Σολωμού, Θανάσης Δρακόπουλος, Πέτρος Κονόμου, Μάριαν Κυπριανού, Ιωάννα Παπαμιχαλοπούλου, Πλάτωνας Μουρατίδης
Κατηγορία: ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ
Διάρκεια: 104 Λεπτά
Έτος: 2024 ΧΩΡΑ: ΗΠΑ

Υπόθεση:

Τι θα γινόταν αν όλα όσα πίστευες ως παιδί ήταν τελικά αληθινά; Από τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη John Krasinski, η ταινία «ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ» έχει για πρωταγωνίστρια ένα κορίτσι που ανακαλύπτει ξαφνικά ότι μπορεί να βλέπει τους φανταστικούς φίλους όλων των παιδιών – καθώς και τι κάνει με αυτήν την υπερδύναμη – και ξεκινά μια μαγική περιπέτεια για να επανασυνδέσει τους ξεχασμένους Φανταστικούς Φίλους με τα αντίστοιχα παιδιά.

KUNG FU PANDA 4 (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Αίθουσα 3

Σάββατο – Κυριακή, Ώρα Προβολής: 18:00

Μειωμένη Τιμη 5 €Σκηνοθέτης: Mike Mitchell, Stephanie Stine
Σεναρίο: Jonathan Aibel & Glenn Berger
Τις Φωνές τους Δανείζουν οι: Χρήστος Θάνος, Κατερίνα Τσάβαλου, Μαριάνθη Σοντάκη, Μανώλης Γιούργος, Σπύρος Μπιμπίλας, Γιάννης Στεφόπουλος, Πέτρος Δαμουλής, Άντρια Ράπτη, Στέλιος Ψαρουδάκης, Θάνος Λέκκας

Κατηγορία: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ
Διάρκεια: 94 Λεπτά

Έτος: 2024 ΧΩΡΑ: ΗΠΑ

& ΚΙΝΑ

Υπόθεση:

Μετά από τρεις ριψοκίνδυνες περιπέτειες στις οποίες κατατρόπωσε πανίσχυρους κακούς χάρη στο απαράμιλλο θάρρος του και τις απίστευτες δεξιότητες του στις πολεμικές τέχνες, ο Πο, γνωστός ως Δράκος Πολεμιστής, καλείται από τη μοίρα να χαλαρώσει λιγάκι. Πιο συγκεκριμένα, έχει έρθει η ώρα να αναλάβει τον ρόλο του πνευματικού ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης. Αυτό προκαλεί μερικά προφανή προβλήματα. Πρώτον, ο Πο κατέχει τόσες γνώσεις περί πνευματικής διδασκαλίας όσες και περί της δίαιτας της παλαιολιθικής εποχής και, δεύτερον, χρειάζεται επειγόντως να βρει και να εκπαιδεύσει έναν νέο Δράκο Πολεμιστή πριν αναλάβει τη νέα του, υψηλή θέση. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, προσφάτως έχει θεαθεί μία πανούργα, ισχυρή μάγισσα, η Χαμαιλέων, μία μικροσκοπική σαύρα που μεταμορφώνεται σε οποιοδήποτε πλάσμα, μεγάλο ή μικρό. Η μάγισσα έχει στρέψει τα άπληστα, γουρλωμένα μάτια της στο Ραβδί της Σοφίας του Πο, που θα της χαρίσει τη δύναμη να επαναφέρει όλους τους πανίσχυρους κακούς τους οποίους έχει κατατροπώσει ο Πο στέλνοντας τους στην εξορία του Κόσμου των Πνευμάτων. Οπότε, ο Πο χρειάζεται βοήθεια. Τη βρίσκει, μάλλον, στη μορφή της πονηρής, εύστροφης κλέφτρας Ζεν, μίας αλεπούς κορσάκ που τον αναστατώνει πολύ, αλλά της οποίας οι δεξιότητες θα αποδειχτούν ανεκτίμητες. Στην προσπάθεια τους να προστατεύσουν την Κοιλάδα της Ειρήνης από τα αρπαχτικά νύχια της μάγισσας, το αστείο και αλλοπρόσαλλο δίδυμο θα πρέπει να συνεργαστεί καλά. Στην πορεία, ο Πο θα ανακαλύψει ότι οι ήρωες βρίσκονται στα πιο απρόσμενα μέρη.
Follow us: