Κατασχέθηκε χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στην νόμιμη κάτοχό του

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τανάγρας, συνελήφθησαν χθες (23-04-2021) το βράδυ, δύο (2) ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας άνδρας και μία γυναίκα, για κλοπή από οικία ημεδαπής, σε περιοχή της Βοιωτίας.  

Ειδικότερα οι ανωτέρω, νωρίτερα χθες το απόγευμα, με το πρόσχημα πώλησης και εγκατάστασης μίας μεταχειρισμένης ηλεκτρικής συσκευής, μετέβησαν στην οικία της ημεδαπής, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (280) ευρώ και ακολούθως διέφυγαν, επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του συλληφθέντα.

Περιπολούντες αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τανάγρας, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το περιστατικό, διενήργησαν άμεσα αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δραστών, ενώ ολόκληρο το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο στο εσωτερικό του προαναφερόμενου οχήματος και αποδόθηκε στην νόμιμη κάτοχό του.

Επιπλέον, σε βάρος τους βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα για παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας, σχετικά με τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού (άσκοπη μετακίνηση).

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας.

Follow us: