Κυβέρνηση και Περιφέρεια υποβάλουν σε μεγάλη και αδικαιολόγητη ταλαιπωρία τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας στη Φωκίδα που επιθυμούν να εμβολιαστούν κατά του COVID-19.  

Το μόνο εμβολιαστικό κέντρο βρίσκεται στο υποχρηματοδοτούμενο Νοσοκομείο της Άμφισσας, με αποτέλεσμα οι ηλικιωμένοι από την ορεινή Δωρίδα να διανύουν διαδρομή τουλάχιστον δύο ωρών, σε κακοτράχαλο ορεινό δίκτυο και με τις καιρικές συνθήκες του χειμώνα, ώστε να καταφέρουν να εμβολιαστούν… Η κοροϊδία της Κυβέρνησης που έταζε χιλιάδες εμβολιαστικά κέντρα σε όλη τη χώρα, ενώ τα συγκέντρωσε μόνο στα μεγάλα νοσοκομεία, ξεσκεπάστηκε

Για τον λόγο αυτό κατέθεσα ως Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας την σχετική Επερώτηση του Περιφερειακού Συμβούλου Φωκίδας, της παράταξης «Στερεά Υπεροχής», κ. Παρασκευά Δρόσου, προς τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας (25/1/2020). 

Κυβέρνηση και Περιφέρεια πρέπει να μεριμνήσουν άμεσα για την λειτουργία και στελέχωση όλων των απαραίτητων εμβολιαστικών κέντρων – και ιδίως στις ορεινές, απομακρυσμένες και μειονεκτικές περιοχές!

          Γιώτα Πούλου

Follow us: