«Οι ιδιοκτήτες της εστίασης και καταστηματάρχες είναι σε θέση να διαβεβαιώσουν ότι τηρούν στο ακέραιο στην συντριπτική τους πλειονότητα τα μέτρα υγιεινής».
«Έχοντας επενδύσει σημαντικά κονδύλια για την προστασία των πελατών τους και συμμορφώνονται πλήρως με τις υποδείξεις της πολιτείας για την τήρηση των νέων ωραρίων και των κοινωνικών αποστάσεων». Αυτό υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου των επιχειρηματιών της εστίασης, καφέ και μπαρ, BARECA.

Τι λένε οι επιχειρηματίες εστίασης και μπαρ

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι κάθε γενικόλογο και ατεκμηρίωτο επιχείρημα προς την αντίθετη κατεύθυνση πλήττει τόσο τον κλάδο όσο και τις χιλιάδες οικογένειες που ζουν από αυτόν. Αφορμή για την επισήμανση του σωματείου ότι τηρούνται τα μέτρα υγιεινής, ήταν η αναφορά του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα ότι “έχει να επισκεφθεί καφέ ή εστιατόριο από τον περασμένο Φεβρουάριο” ενώ ζητούν από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά «να μην βάζει στο ίδιο …τσουβάλι ευσυνείδητους και ασυνείδητους επαγγελματίες με τους τελευταίους να συνιστούν μια απειροελάχιστη μειοψηφία».

πηγή economistas.gr

Follow us: