Στο πλαίσιο της έρευνας, εξιχνιάσθηκε ακόμη μία περίπτωση κλοπής

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης Ευβοίας, συνελήφθη άμεσα στις (24-10-2020) το πρωί ημεδαπός, για κλοπή από οικία ηλικιωμένης, σε ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Ευβοίας.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω παραβίασε νωρίτερα παράθυρο της οικίας και αφαίρεσε από το εσωτερικό της διάφορα κοσμήματα.

Κατά την απομάκρυνσή του από την οικία, έγινε αντιληπτός από τους περιπολούντες αστυνομικούς και απέρριψε σε παρακείμενους θάμνους μία κάλτσα, που περιείχε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα. 

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, μαζί με τέσσερις (4) ακόμη συνεργούς του τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται, ενέχονται στη διάπραξη μίας ακόμη κλοπής από οικία περιοχής της Λίμνης Ευβοίας.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες της 18-10-2020, είχαν παραβιάσει θύρα της οικίας, αφαιρώντας από το εσωτερικό της χρηματικό ποσό και διάφορα κοσμήματα.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Follow us: