Τους το έδωσε, αντί χρημάτων, πελάτης σε μπαρ

Την ώρα που ζητιάνευαν μπροστά από ένα μπαρ στη Βρετάνη, στη Δυτική Γαλλία, ένας πελάτης τους έδωσε ένα δελτίο ΛΟΤΟ και οι τέσσερις άστεγοι κέρδισαν με αυτό… 50.000 ευρώ, όπως έγινε γνωστό από τη γαλλική αρχή τυχερών παιγνίων (FDJ).

«Ζητιάνευαν κοντά στο μπαρ Μινουί στη Βρέστη, ένας πελάτης βγήκε από το κατάστημα και αποφάσισε να τους δώσει το δελτίο του, αξίας 1 ευρώ», περιγράφει η FDJ σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε. «Φανταστείτε την έκπληξη που ένιωσαν οι τέσσερις νέοι όταν ανακάλυψαν ότι είχαν κερδίσει όχι 5 ευρώ, αλλά 50.000 ευρώ», συνεχίζει η επίσημη ανακοίνωση.

Μοιράζονται από 12.500 ευρώ οι άστεγοι στη Βρετάνη
Οι τέσσερις άστεγοι, ηλικίας περίπου 30 ετών σύμφωνα με την FDJ, μοιράστηκαν τα κέρδη, πήραν δηλαδή ο καθένας τους 12.500 ευρώ. «Είχαν μείνει εμβρόντητοι, όμως τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα στο μυαλό τους», περιέγραψε στο Γαλλικό Πρακτορείο η γαλλική αρχή τυχερών παιγνίων. Είπαν μάλιστα στη FDJ ότι δεν γνωρίζουν προς το παρόν τι θα κάνουν με τα χρήματα, όμως σκοπεύουν, κατ’ αρχάς, να φύγουν από την πόλη της Βρέστης.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ένα ζευγάρι, 40 ετών περίπου, κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 154.000.000 ευρώ, το τρίτο υψηλότερο που έχει διανεμηθεί από τον οργανισμό τυχερών παιγνίων της Γαλλίας μέχρι σήμερα.
πηγή iefimerida.gr

Follow us: