Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ο Σάκης Κεχαγιόγλου ανέφερε πως η 35χρονη συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες και δεν συνεργάζεται.

«Είναι 4 μερόνυχτα άυπνη, αρνείται και να φάει» δήλωσε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε πως η 35χρονη την ώρα της προσαγωγής στον ανακριτή της μάτωσε τους καρπούς της επειδή δεν μπορούσε να ανεχθεί τις χειροπέδες.

«Δεν πρέπει να εξεταστεί σε τι ψυχολογικό ή ψυχιατρικό υπόβαθρο βρίσκεται;», τόνισε ο Σάκης Κεχαγιόγλου. Σημειώνεται πως η 35χρονη πρόκειται να απολογηθεί αύριο, Τρίτη.

Δεύτερο προφίλ στο Facebook η 35χρονη
Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκαλύφθηκε, η 35χρονη που σύμφωνα με μαρτυρία φέρεται να παρακολουθούσε την 34χρονη ακόμη και κάτω από το σπίτι της, είχε επικοινωνήσει με το θύμα τον Νοέμβριο του 2018, στο Facebook, όπου την παρακολουθούσε κάνοντας like σε φωτογραφίες της, ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε την Κυριακή, φέρεται να είχε και δεύτερο ψεύτικο προφίλ.

Η 35χρονη με το πραγματικό της προφίλ παρουσίαζε μια ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή. Από αυτό το προφίλ έκανε like στις φωτογραφίες της Ιωάννας. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες του Star, είχε και ένα δεύτερο προφίλ με το ψευδώνυμο «Κωνσταντίνα Χ».

Αυτός ο λογαριασμός δεν εμφανίζεται στο προφίλ της Ιωάννας, ενώ δεν υπάρχει ούτε like αλλά ούτε σχόλιο. Μέσα από αυτό το προφίλ φαίνεται να παρακολουθούσε κυρίως τον σύντροφό της. Το ψευδώνυμο δεν ήταν καθόλου άγνωστο στους άνδρες της Ασφάλειας που χειρίστηκαν την υπόθεση. Με το ίδιο ακριβώς ψευδώνυμο, η κατηγορούμενη είχε καλέσει ταξί για να τη μεταφέρει στο σημείο της επίθεσης, όπου είχε παρουσιαστεί ως Ελληνοαμερικανίδα.
πηγή iefimerida.gr

Follow us: