Όλα έτοιμα στη Λιβαδειά για να υποδεχτεί το τριήμερο (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) τον διεθνή αγώνα ρυθμικής γυμναστικής “2ο Erkyna Cup”.

Οι διοργανωτές (ΓΑΣ Λιβαδειάς), με βάση τη περσινή επιτυχία του 1ου Erkyna Cup, ελπίζουν σε έναν ακόμη καλύτερο αγώνα, σε μια πόλη με ιδιαίτερη ιστορία που αξίζει κανείς να επισκεφτεί. Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία ως φορέας που συνδιοργανώνει το τουρνουά, φαίνεται να στηρίζει σθεναρά την αποκέντρωση της γυμναστικής δίνοντας βάση στην ανάπτυξη του αθλήματος μέσω τέτοιων αγώνων, ως βάση πολιτισμού.

Στα πλαίσια του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί έξω από τον χώρο του γυμναστηρίου και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, έκθεση φωτογραφίας του φωτογράφου Αντώνη Κεραμιδά με θέμα: «Ρυθμός, τέχνη ιστορία, υπό το βλέμμα της Έρκυνας» H έκθεση αφορά τη φωτογράφιση δυο αθλητριών ρυθμικής γυμναστικής του ΓΑΣ Λιβαδειάς που έγινε πριν από καιρό στον ευρύτερο χώρο της πόλης και στο ποτάμι της Έρκυνας, με στόχο την ανάδειξη του αθληματος μέσα από την ομορφιά της φύσης και αντίστοιχα την ανάδειξη του ιερού τόπου μέσα από την καλλιτεχνικότητα της ρυθμικής γυμναστικής.

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

 

Follow us: