Προκαλεί για ακόμη μια φορά η ανιστόρητη στάση του Πρωθυπουργού κ.  Μητσοτάκη και η παράλειψη των Θεσπιέων σε εκδηλώσεις εορτασμού της μάχης των Θερμοπυλών!

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μόλις χτες, 16.10.2019, στο Ζάππειο, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού, των Υπουργών Εσωτερικών, Πολιτισμού αλλά και πλήθους εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων, εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπου ανακοινώθηκε η έναρξη εκδηλώσεων για την επέτειο της μάχης των Θερμοπυλών και την ναυμαχία της Σαλαμίνας, μεγάλος απών «οι 700 Θεσπιείς» που ηρωικά συμμετείχαν στην ιστορική μάχη των Θερμοπυλών.

Συγκεκριμένα, όχι μόνο δεν είχε προσκληθεί ο Δήμαρχος Αλιαρτέων-Θεσπιέων κ. Ντασιώτης αλλά ούτε και περιλαμβάνεται στην Διεθνή Επιτροπή που θα αναλάβει την διοργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων.

Πρόεδρος της Επιτροπής ορίστηκε η κ. Βαρδινογιάννη και μέλη της οι Δήμαρχοι Σπάρτης κ. Δούκας, Αθηναίων κ. Μπακογιάννης, Σαλαμίνας κ. Παναγόπουλος, Λαμιέων κ. Καραΐσκος, ενώ θα συμμετάσχουν οι αντίστοιχοι περιφερειάρχες των διοικητικών περιφερειών όπου υπάγονται οι παραπάνω περιοχές. 

Καλούμε τους αρμοδίους να αναθεωρήσουν την απόφασή τους, αποκαθιστώντας την ιστορική αλήθεια και να πάψουν επιτέλους να διχάζουν τους Έλληνες!

Γιώτα Πούλου

Βουλευτής Βοιωτίας

Follow us: