Συνελήφθησαν,στις (09-09-2019) σε περιοχές της Λαμίας, συνολικά τέσσερις (4) ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για διάπραξη κλοπών και απόπειρας κλοπής. 

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, κατόπιν επιστάμενων αναζητήσεων, εντόπισαν χθες το μεσημέρι και συνέλαβαν έναν 39χρονο, διότι νωρίτερα εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσε από πελάτισσα την τσάντα της, η οποία περιείχε ένα πορτοφόλι με χρηματικό ποσό και τραπεζικές κάρτες, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα. 

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία τραπεζική κάρτα της παθούσας, η οποία της αποδόθηκε νομότυπα.

Στη δεύτερη περίπτωση, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, συνελήφθη άμεσα χθες το βράδυ, ένας 17χρονος, διότι αφαίρεσε από τη τσάντα ημεδαπής, εκμεταλλευόμενος το συνωστισμό που επικρατούσε σε υπαίθριο χώρο της περιοχής, το κινητό της τηλέφωνο.

Το ανωτέρω κινητό, το οποίο απορρίφθηκε από τον 17χρονο στη θέα των αστυνομικών κάτω από σταθμευμένο όχημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε, ενώ ακολούθως αποδόθηκε νομότυπα.

Τέλος, στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθησαν ομοίως από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, χθες το απόγευμα, ένας 23χρονος και μία 22χρονη, διότι προσπάθησαν να βγάλουν από την πόρτα εισόδου, καταστήματος σούπερ μάρκετ της περιοχής, διάφορα προϊόντα, χωρίς να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Την προανάκριση, για τις ανωτέρω περιπτώσεις, διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

 

Follow us: