Η ιστοσελίδα ερωτικών ταινιών κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τίτλο, «Dirtiest porn ever», στο οποίο πρωταγωνιστεί το Leolulu, ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια ερασιτεχνικού πορνό. Η ιδέα που κρύβεται πίσω από αυτό το βίντεο, είναι, ότι κάθε φορά που κάποιος θα μπαίνει και θα βλέπει την ταινία, το Pornhub θα κάνει και από μία δωρεά στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Ocean Polymers.

Δείτε το βίντεο που κυκλοφόρησε το Pornhub για να είναι οι παραλίες καθαρές

Το δημοφιλές σάιτ ενηλίκων δείχνει την περιβαλλοντική του ανησυχία μέσω της εκστρατείας για τις καθαρές θάλασσες και ακτές που δημιούργησε.

Ο αντιπρόεδρος του Pornhub, Corey Price, δήλωσε ότι «μπορεί στο Pornhub να είμαστε βρώμικοι, οι παραλίες μας, όμως, δεν πρέπει να είναι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σήμερα, 12,7 εκατομμύρια τόνοι πλαστικού μπορούν να βρεθούν στα βάθη των ωκεανών μας. Αυτό που ίσως είναι ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι ότι οι επιστήμονες προβλέπουν ότι σε 30 χρόνια θα υπάρχουν περισσότερα πλαστικά από ό,τι ψάρια στους ωκεανούς μας.

Η ρύπανση των ωκεανών είναι πλέον κρίσιμο και σημαντικό ζητήματα της ζωής μας, που μόνο χειροτερεύει με την πάροδο του χρόνου, για αυτό είναι επιτακτική η ανάγκη να χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα μας, ώστε να ευαισθητοποιήσουμε και να εμπνεύσουμε την αλλαγή -όχι μόνο τώρα, αλλά για τις επόμενες γενιές. Είμαστε βρώμικοι εδώ στο Pornhub, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι παραλίες μας πρέπει να είναι».
πηγή : iefimerida.gr

Follow us: