Ο Ροδίτης που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, δημιούργησε νέο επεισόδιο μέσα στις φυλακές Γρεβενών.

Αυτή τη φορά ο 21χρονος απείλησε, με σπασμένα γυαλιά, να σφάξει σωφρονιστικό υπάλληλο.

Το περιστατικό αυτό, συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Όλα άρχισαν όταν βγήκε εκτός ελέγχου, έσπασε γυαλιά και στη συνέχεια απείλησε τον υπάλληλο που βρισκόταν μπροστά του. «Θα σε σφάξω» του έλεγε προκαλώντας αναταραχή μέσα στις φυλακές Γρεβενών, όπως αναφέρθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star.

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη πέρασε πειθαρχικό συμβούλιο

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην πτέρυγα, προκειμένου να ηρεμήσει ο κρατούμενος, για να μην κινδυνέψει κανείς.

Ο Ροδίτης πέρασε και πάλι πειθαρχικό συμβούλιο, καθώς οι κανόνες μέσα στη συγκεκριμένη φυλακή είναι αυστηροί. Είναι, μάλιστα, η τρίτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο τους τελευταίους τρεις μήνες, ενώ πριν από περίπου ένα μήνα είχε πιει χλωρίνη μέσα στη φυλακή. Τιμωρήθηκε με 10 ημέρες στο πειθαρχείο και στέρηση εργασίας ενός έτους. Εξετάζεται, επίσης, από τις αρμόδιες αρχές να διωχθεί και ποινικά καθώς κινδύνευσε άμεσα υπάλληλος των φυλακών.

Την προηγούμενη φορά που είχε τιμωρηθεί με πειθαρχική ποινή, είχε δημιουργήσει αναστάτωση μέσα στις φυλακές, γιατί δεν δεχόταν να μπει μέσα στο κελί του.

Για τον Έλληνα, αλλά και για τον Αλβανό κατηγορούμενο έχει ολοκληρωθεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που διετάχθη από την ανακρίτρια της Ρόδου και δίνει «φως» σε πολλά σημεία της υπόθεσης.
πηγή iefimerida.gr

Follow us: