Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που έχει σοκάρει όλη τη χώρα, με τον άνδρα στη Λαμία που εξέδιδε, έναντι αμοιβής, την ανήλικη ΑμεΑ κόρη του.

Ο 53χρονος πατέρας της ανήλικης μαζί με δύο ακόμη φίλους του, 59 και 60 ετών, στους οποίους εξέδιδε την κόρη του, οι οποίοι συνελήφθησαν επίσης, οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα, από όπου πήραν προθεσμία να απολογηθούν αύριο, Τετάρτη. Ο πατέρας αρνείται ότι έχει προβεί στις πράξεις που του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν έως τώρα δει το φως της δημοσιότητας, ο εφιάλτης του κοριτσιού άρχισε το 2013 όταν ήταν 15 ετών. Σε βάρος της ανήλικης φέρονται να έχουν ασελγήσει, πέρα από τους συλληφθέντες, και αλλοδαποί, που στο παρελθόν εργάζονταν για τον πατέρα της. Σημειώνεται ότι ο πατέρας της κοπέλας είναι δημόσιος υπάλληλος και διατηρεί και ιδιωτική επιχείρηση.

Σοκ με τις αποκαλύψει για τον πατέρα-τέρας από τη Λαμία

Ο ένας εκ των συλληφθέντων φίλων του πατέρα, φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την οικονομική της ανάγκη, την προφανή ανύπαρκτη ηθική του πατέρα αλλά και τη νοητική στέρηση της μικρής η οποία τον φώναζε και… αρραβωνιαστικό! Ο δεύτερος συλληφθείς που κακοποιούσε σεξουαλικά την κοπέλα είναι γείτονας της οικογένειας και μάλιστα φέρεται να έκανε σεξ και με τη μητέρα μαζί με το ανήλικο κορίτσι (μάνα και κόρη έχουν βαριά νοητική υστέρηση).

Εναντίον του 53χρονου πατέρα από τη Λαμία κατέθεσε τόσο η κοπέλα, λέγοντας ότι εκείνος γνώριζε για τις σεξουαλικές της σχέσεις, όσο και τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια της, που προσήλθαν αυτοβούλως στην αστυνομία και κατέθεσαν φρικιαστικές λεπτομέρειες τόσο για την κακοποίηση τη δική τους όσο και για όσα υπέπεσαν στην αντίληψή τους να συμβαίνουν σε βάρος της ανήλικης αδερφής τους.

πηγή iefimerida.gr

Follow us: