Στις 4 Μαϊου 2019, στην κοιλάδα  MOIECIU DE SWS, στην περιοχή Καρπαθίων της Ρουμανίας, πραγματοποιήθηκε ένα από τους πιο δημοφιλείς αγώνες βουνού, με την ονομασία SALOMON ECO RUN, με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από είκοσι τέσσερις (24) χώρες.

Σ’ αυτόν τον αγώνα μετείχε και δεκατετραμελής ελληνική αποστολή, με την ομάδα του κορυφαίου έλληνα αθλητή αγώνων βουνού, του Λειβαδίτη Γιώργου Διαλεκτού, εκ των οποίων οι πέντε (5) έτρεξαν την απόσταση των 42 χλμ. και οι εννέα (9) την απόσταση των 14,5 χλμ.

Με τα χρώματα του  Ομίλου ΑΚΟΛΙΒΑΔΕΙΑΣ αγωνίστηκαν ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ, ο οποίος στα 14,5 χλμ. με χρόνο 1 ώρα και 10 λεπτά, όπου μετείχαν συνολικά χίλιοι πενήντα (1.050) αθλητές, τερμάτισε στην 21η θέση.

Στην απόσταση των 42 χλμ. αγωνίστηκε και ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΛΑΤΣΙΔΗΣ, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του με χρόνο 7 ώρες και 24 λεπτά.

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες της ομάδας του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ, ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους με ικανοποιητικούς χρόνους, με καλύτερη επίδοση 1 ώρα και 2 λεπτά, στα 14,5 χλμ., που έκανε ο ίδιος, τερματίζοντας στην 6η θέση, συναγωνιζόμενους με κορυφαίους αθλητές.

Αξιοσημείωτη είναι και η επιτυχία της ΓΙΟΥΛΗΣ ΡΑΠΤΗ, με καταγωγή από την Αντίκυρα, η οποία τερμάτισε στην 1η θέση της ηλικιακής της κατηγορίας και την 15η θέση γενικής, στα 14,5 χλμ.

Follow us: